Esenler'deki Müteahhitler Mektepli Oluyor

Esenler

Esenler Müteahhitler Derneği, Esenler Belediyesi ve Aydın Üniversitesi işbirliği ile Esenler'de faaliyet gösteren müteahhitler mektepli oluyor.

Musa Bazın/7-24 Esenler Haber

Esenlerdeki Müteahhitler Mektepli Oluyor

Esenler Müteahhitler Derneği, Esenler Belediyesi ve Aydın Üniversitesi işbirliği ile Esenlerde faaliyet gösteren müteahhitler mektepli oluyor.

ESİNDER dernek merkezinde yapılacak eğitim konusunda basını bilgilendiren dernek başkanı Özkan Ercan, “ Esenler Belediyesi'nde de katkılarıyla yapacağımız eğitim programına müteahhitler toplamda 50 saat ders alacaklar. İlk dersi Aydın Üniversitesi'nde vereceğiz. Ondan sonraki dersleri dernek merkezinde vereceğiz. Ders programlarının bitiminde başarılı olan müteahhitlere sertifikalarını törenle vereceğiz. Amacımız müteahhitlik sektörünün algısını değiştirerek çağdaş müteahhitlik anlayışına geçmektir.

50 saat sürecek olan müteahhitlik eğitim programı 2.000 TL'dir. Her konuda eğitim verilecektir. Biz mektepliler kullandığımız; demir, beton cinsini inşaatlarda teknik anlamda nasıl kullanılacağının eğitimini alacağız. 200'e yakın üyemizin bu eğitimi almasını beklemekteyiz. Esenler'de güçlü bir müteahhitlik algısı yaratmalıyız. Bunun içinde kentsel dönüşüm konusunda ve afet yasasını her müteahhidimizin bilmesi gerekir.

Esenler Belediye Başkanı dönüşümü sizinle beraber yapacağız diyerek bizi cesaretlendirdi. Yapmış olduğumuz projeler başkaları tarafından takdir görmektedir. Esenlerde kentsel dönüşüm yapacaksanız ESİNDER Esenler'de kentsel dönüşüme projelerimiz ile hazırız.Bize yapın bu işleri dendiğinde her türlü hazırlığımız ve prıjelerimiz hazırdır.Ancak ESİNDER A.Ş. İş bitirme belgesi olamadığı için ESKON’un ihalelerine giremiyoruz. Ancak biz vatandaşla kat karşılığı modeli ile inşaatlarını yapıyoruz.







  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli