Esenler'deki MHP'liler Suat Yılmaz dedi

Esenler

Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen Milliyetçi Hareket Partisi Esenler İlçe Başkanlığı’nın 8. Olağan Kongresine eski Bakanlardan Murat Başeskioğlu, MHP MYK Üyesi Erdem Karako&ccedi

Esenler’deki MHP’liler Suat Yılmaz dedi

Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen Milliyetçi Hareket Partisi Esenler İlçe Başkanlığı’nın 8. Olağan Kongresine eski Bakanlardan Murat Başeskioğlu, MHP MYK Üyesi Erdem Karakoç, MHP Esenler Eski İlçe Başkanları Ahmet Fidan, Lütfü Kahveci, Ertuğrul Çakır, Mehmet Karaçay ve partililer katıldı.
 
Yılmaz: Davamıza katkı sunacağımıza söz veriyorum  
Delegelerin tüm oylarını alarak güven tazeleyen Milliyetçi Hareket Partisi Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz Kongre salonunda partililere birlik mesajları verdi. MHP’nin 8. Olağan Kongresine tek liste ile giren Suat Yılmaz, partideki küskünlükleri bitirerek herkesi kucaklayan bir liste hazırlaması partilileri memnun etti.

Yılmaz, “Milliyetçi Hareket Partisi, 91 yıllık Cumhuriyet tarihinde 45 yıldır İslam'a ve Türk milletine fedakârca hizmet etmektedir. Milletinin sevdalısı hareketimiz, Türk demokrasisinin gelişmesinde ve olgunlaşmasında temel taş olmuştur ve bu misyonunu devam ettirmektedir. Milliyetçi hareketi bu günlere getiren Başbuğumuzu ve dönem arkadaşlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey’e ve onunla birlikte çalışan, millet sevdalılarına verdikleri mücadelede Esenlerimiz ve İstanbul’umuzdan katkılar sunacağımıza şahsım ve sizlerin adına söz veriyor, kongremizin Esenlerimize, İstanbul’umuza, ülkemize ve Türk İslam alemine hayır ve başarılar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli