Esenler'deki Gerilim Can Aldı

Esenler

Esenler'de siyasi bir gurupla Suriyeli’ler arasında çıkan sokak kavgasında ev hanımı Saltanat Has, hayatını kaybetti. Bugün Saltanat Has, Esenler merkez camisinde kılınan ikindi namazından sonra, son yolculuğuna uğurlandı.

Esenler’deki Gerilim Can Aldı
 
Esenler'de siyasi bir gurupla Suriyeli’ler arasında çıkan sokak kavgasında ev hanımı Saltanat Has, hayatını kaybetti. Bugün Saltanat Has, Esenler merkez camisinde kılınan ikindi namazından sonra, son yolculuğuna uğurlandı.

 
“İnsan hayatı bu kadar ucuz mu?”  
Esenler İnönü Caddesi'nde önceki akşam 22.30 sıralarında yaşanan bu acı olay “insan hayatı bu kadar ucuz mu?” dedirdi.
 
Edindiğimiz bilgilere göre Esenler İnönü Caddesi'nde önceki akşam 22.30 sıralarında Silah ve sopaların kullanıldığı kavgada olayla ilgisi olmayan bir kadın silahla başından vurularak hayatını kaybetti.
 
İddiaya göre olay, önce siyasi bir gurupla Suriyeli’ler arasında başladı. Daha sonra birileri araya girerek iki gurubun bu kavgasını yatıştırdı. Ancak ilerleyen saatlerde tekrar bir araya gelen gurup 22.30 sıralarında Silah ve sopalarla birbirine girdi.
 
Ne olduysa bundan sonra oldu. Kavga büyüdü ve kısa sürede taşlı sopalı kavgaya dönüştü. Yaşanan kavga sonrasında Suriyeli’ler, sokak arasına kaçıştılar. Suriyeli’leri kovalayan gurup bu sefer sokakta bulunan gençlerle kavgaya tutuştu. Mahalle sakinlerinden Harun Has isimli vatandaş ile gurup tartışmaya başladı ve olaylar büyüdü. Kavgayı ayırmak için Harun Has'ın annesi Saltanat Has evden sokağa indi, kavga esnasında karşı gruptan ateşlenen silah, Saltanat Has'a isabet etti. Hastaneye kaldırılan yaşlı kadın yoğun bakıma alındı, doktorların tüm müdahalesine rağmen, yaralanan Saltanat Has, hayatını kaybetti.
 
Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Kavga sonrası olabilecek olaylara karşı gerekli önlemleri aldılar. Esenler emniyeti olayla ilgili geniş kapsamlı araştırma başlattı. Edindiğimiz bilgilere göre polis ekipleri 6 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu elim olayda hayatını kaybeden Saltanat Has anneye rahmet, ailesine baş sağlığı dileriz.

 
 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı