Esenler'deki Fenerbahçelilerden örnek davranış

Esenler

İstanbul Esenler Fenerbahçeliler Taraftar Grubu (Esenler yolu fener aşkıyla dolu) yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Esenler’de ihtiyaç sahibi 300 aileye erzak ve maddi yardım yaptı.

Esenler’deki Fenerbahçeliler Taraftar Grubu (Esenler yolu fener aşkıyla dolu) yaptıkları bu bağışla, Esenler’deki hemşeri derneklerine, yardım kuruluşlarına ve diğer taraftar guruplarına örnek olacak bir davranış sergileyerek Esenler halkının gönlüne taht kurdular.

“FENERBAHÇE TARAFTARLARI İNSANİ SORUNLARA DUYARSIZ KALAMAZ”
Yardımların ihtiyaç sahiplerine teslim edilmesinin ardından Esenler’deki Fenerbahçeliler Taraftar Grubu üyelerinin yaptığı açıklamadaEsenler yolu fener aşkıyla dolu grubumuz yalnız spor faaliyetleri için değil, böyle zor günlerde sosyal dayanışma için ve halkımızın sorunlarına çözümler aramak, insanlarımızın birlik ve beraberlik içinde yaşamasına katkı sunmak için gönül insanlarından oluşmuştur. Esenler’de yaşıyoruz, Esenlerimizde yaşayan ihtiyaç sahipleri için böyle bir kampanya yapmaya karar verdik. Şayet bir yerde bir sorun varsa bizler Fenerbahçe taraftarları olarak o soruna duyarsız kalamayız.

Tamamen üyelerimizin dayanışmasıyla kampanyamızı oluşturduk. Üyelerimiz kendi özgür iradeleri ile kampanyamıza katıldılar. Kimisi okul harçlığından, kimisi bütçesinden ve sosyal yaşamından kısıtlama yaparak, oluşturdukları birikimleri ile insani duygularını birleştirerek bağışta bulundular. Yani üyelerimizin bağışlarıyla kampanyamızı gerçekleştirdik.  Hazırladığımız kolilerde gıda malzemesi, hijyenik malzemeler ve çocuk bezleri gibi ürünleri yerleşirdik ve Esenler Fenerbahçe taraftarları ile birlikte dağıtımını gerçekleştirdik. Ayriyeten maddi ihtiyaçlı olan insanlarımıza maddi destekte bulunduk. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımıza devam edeceğiz” dediler.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı