Esenler'deki 23 Nisan Kutlamaları Sönük Geçti

Esenler

Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışı münasebetiyle tüm dünya çocuklarına armağan edilen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Esenler’d

Esenler'deki 23 Nisan Kutlamaları Sönük Geçti
 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışı münasebetiyle tüm dünya çocuklarına armağan edilen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Esenler’de devlet protokolü ve alternatif CHP-İYİ Parti kutlamasına sahne oldu.
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı protokol çelenk sunumuna, Esenler’deki öğretmenler ve İlkokul öğrenciler, veliler yoğun katılım sağladılar. Protokolün diğer katılımcıları ise MHP ilçe Başkanı Suat Yılmaz, daire birim amirleri, Emniyet müdürü, Mahalle Muhtarları ve emniyet teşkilatından komiserlerle birlikte polis memurlarıydı. Katılmayanlar ise Kaymakam, Belediye Başkanı, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileriydi.  
 
Esenler Cumhuriyet meydanındaki Atatürk büstüne çelenk sunumu, ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. İlçe Milli Eğitimin görevli öğretmenleri günün anlam ve önemini belirtir konuşmalarıyla Atatürk büstünün önündeki,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması sonlandı.  
 
Cumhuriyet meydanının bir diğer köşesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için kurulan sahne ve protokol ilkokul çocuklarının coşkulu kutlamalarının yapıldığı yer oldu.  Esenler Kaymakamı ve Milli eğitim müdürünün gecikmeli katıldığı protokol ilkokul öğrencileri ve öğretmenleri sayesinde 23 Nisanı kutlayabildiler. Esenler’deki okullar bayrama iyi hazırlanmışlardı ama devlet bayram kutlamalarına hazır değildi. Kurulan sahneden yapılan konuşmaların ardından öğrencilerin şiir okuması, folklor gösterisi alkışlandı ve öğretmenlerine helal olsun dedirtti. 

        

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı