Esenler'de motosikletler kural tanımıyor

Esenler

Hem ulaşımda kolaylık hem de ekonomik olduğu için vazgeçilmezi motosikletler, Esenler’de sürücüler ve yayalar için tehlikeli olmaya devam ediyorlar ve hiçbir kuralı ise tanımıyorlar. Kimseyi umursama

Esenler’de motosikletler kural tanımıyor

Hem ulaşımda kolaylık hem de ekonomik olduğu için vazgeçilmezi motosikletler, Esenler’de sürücüler ve yayalar için tehlikeli olmaya devam ediyorlar ve hiçbir kuralı ise tanımıyorlar. Kimseyi umursamadan hiçbir kurala riayet etmeden, sanki yollar yalnız kendilerine aitmiş gibi gelişigüzel park yapıyorlar.

Esenler’de yollar dar, trafik ise sıkışık, bir bakıyorsunuz motosiklet yolun ortasına yan durmuş, dünya umurunda değil, nasıl olsa kontrol eden yok, karışan yok! Esenler’de hemen her gün meydana gelen motorsiklet kazalarında mutlaka yaralanmalar oluyor. Motorsiklet sürücülerinin kurallara riayet etmemeleri nedeniyle meydana gelen kazaların yanı sıra trafiği tehlikeye düşürüyorlar, araçların sağından gelişi güzel geçerek araç sürücülerini zorda bırakıyorlar. Büyük bir çoğunluğu ise zorunlu olmasına rağmen kask takmıyor.

Birde motorların susturucularını söken gençlerin özellikle gürültü kirliliği yaratmaları ise ayrı bir sorun. Trafik ekipleri sık sık yaptıkları uygulamalarda gerekli uyarıları ve cezaları yazmalarına rağmen motosikletleri kontrol altında tutmak bir hayli zor oluyor. Bu nedenle motorsiklet sürücülerinin kurallara uymaları, aşırı süratten kaçınmaları ve kasksız bir şekilde yola çıkmamaları gerekiyor.





  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli