Esenler'de kanalizasyona atlayan bir şahsı kurtarma seferberliği

Esenler

Esenler’de rögar kapağını açarak kanalizasyona atlayan bir şahıs için kurtarma çalışması devam ediyor. Vidanjörler yardımıyla kanalizasyon suyunu boşaltan ekipler, kanal görüntüleme kamerasıy

Esenler’de kanalizasyona atlayan bir şahsı kurtarma seferberliği

Esenler’de rögar kapağını açarak kanalizasyona atlayan bir şahıs için kurtarma çalışması devam ediyor. Vidanjörler yardımıyla kanalizasyon suyunu boşaltan ekipler, kanal görüntüleme kamerasıyla kanalizasyon içinde şahsı tespit etti.  

Olay saat 11.00 sıralarında Esenler Barbaros Caddesi üzerinde meydana geldi.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde; cadde üzerinde bulunan rögar kapağını açan bir kişi kanalizasyondan aşağı atladı.
Çevredeki yurttaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. Ancak ekipler cenazeyi çıkaramayınca İSKİ ekiplerine haber verildi.
Kanal temizleme aracında ki görüntüleme karması ile kanala atlayarak intihar eden kişinin yerini belirledi. Kepçeler kazılarak atlayan şahsın cesedine ulaşıldı. Uzun uğraşlar sonucunda kanalizasyona atlayarak intihar eden kişinin kanalda cesedi çıkarılarak yakınları tarafında teşhis edildi. Suriyeli olduğu tespit edilen kişinin geçim sıkıntısı sonucunda intihar ettiğini yakınları tarafında ifade edildi.

Olay yerine gelen polis, İtfaiye ve İSKİ ekipleri caddeyi trafiğe kapattı. İSKİ ekipleri kanalizasyon suyunu vidanjör yardımıyla boşalttı. Şahıs, atladığı noktada bulunamadı. Cadde üzerindeki diğer rögar kapakları da açılarak sular çekildi. Daha sonra kanal görüntüleme kamerası yardımıyla da kanalizasyonda inceleme yapan ekipler şahsın bulunduğu yeri tespit etti.

Emniyet birimleri olayla ilgili geniş çaplı bir araştırma başlattı.







  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli