Esenler'de gaspçı dehşeti

Esenler

Esenler’de evine giden Ahmet Kocabay isimli gencin yolunu kesen gaspçılar dehşet saçtı. Para istedikleri genci bıçaklayan ve abisinin iş yerine kadar takip eden zanlılar, bununla da kalmadı. Genci linç etmeye &cced

Esenler'de gaspçı dehşeti

Esenler’de evine giden Ahmet Kocabay isimli gencin yolunu kesen gaspçılar dehşet saçtı. Para istedikleri genci bıçaklayan ve abisinin iş yerine kadar takip eden zanlılar, bununla da kalmadı. Genci linç etmeye çalışan 7 gaspçı, güvenlik kameralarına yansıdı.
 
Edinilen bilgilere göre olay, Esenler Menderes Mahallesi Kazımkarabekir Caddesi üzerinde 11 Ağustos akşamı meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet Kocabay Esenler’de minibüsten indikten sonra evine doğru giderken, yolu gaspçılar tarafından kesildi. Kocabay’ın parasını alan 7 gaspçı, genci bacağından iki kez bıçakladı. Gaspçıların elinden kaçarak kurtulan Kocabay, nefes nefese kendisini 500 metre ilerideki ağabeyinin çay ocağına attı. Ancak gencin peşini bırakmayan zanlılar, burada da saldırılarına devam etti. Çay ocağına giren 7 gaspçı Kocabay’ı iskemle ve sandalyelerle vurarak darp etti. Kanlar içerisinde yerde kalan Kocabay, burada 3 yerinden daha bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan talihsiz gencin peşini gaspçılar burada da bırakmadı. Hastaneye kadar Kocabay’ı takip eden zanlılar, burada da ailesini tehdit etti. Dehşet veren olay güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde Ahmet Kocabay, yaralı olarak abisine ait çay ocağına geliyor. Kocabay’ın ardından çay ocağına giren zanlılar, gence sandalyelerle saldırıyor. Olay sonrası gözaltına alınan 7 zanlı, savcılık tarafından denetimli serbestlik hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli