Esenler'de fırıncı kavgası (Düzeltme)

Esenler

Dün gazetemizde yayınlanan “Esenler’de Halk Ekmeği dağıtanlara saldırı!” başlıklı haberimizin sehven yanlış yazılmıştır. Haberimizi düzelterek yeniden yayımlıyoruz. Saygılarımızla.

Ülke olarak geçirdiğimiz bu zorlu günlerde Koronavirüsüne karşı verdiğimiz mücadele toplum olarak herkesi yordu. Öyle ki bizler kamu yararına çalışan yerel gazeteciler olarak bu yorgunluktan nasiplenenleriz. Yaptığımız haberler bazen halkın bizlere yanlış bilgileri ile yanlış oluyor. Dünkü haberimizden dolayı başta kamuoyundan ve fırıncılardan özür dileriz.

Haber merkezi

Haberin yayınlamasının ertesi günü gazetemizi arayan fırıncılar odası başkanı Mustafa Çiçek,  ” haber sizlere aksettiği gibi değil. Aynı ilçede iki fırın çalıştıran arasında gerçekleşmiştir. Bu olayı asla tasvip etmiyoruz. Bizler halk ekmekle bir sorunumuz olmayanlarız. Halk ekmeğin vatandaşlarımıza ücretsiz ekmek dağıtması bizleri memnun eder. Bakınız fırıncılar odası olarak halkımızın zor günlerinde hep yanındayız, üzerimeze ne düşerse onu yerine getirmeyi insani sorumluluk olarak kabul ederiz ve gereğini yaparız.

PARASI OLMAYAN İNSANIMIZA EKMEĞİ ULAŞTIRDIK
Virüs olayından sonra fırıncılar odası olarak, ekonomisi iyi olmayan vatandaşlarımıza ekmeği bedava vereceğiz diye karar aldık.  Defalarca halkımızın ihtiyacı olan ekmeği parası olmayan ve imkanları müsait olmayan vatandaşlarımıza ulaştırdık. Bu kararımız devam ediyor. Kimin ekmek ihtiyacı varsa bizler o ihtiyaç sahibi insanlarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Dün gelişen olaydan sonra iki fırıncı arkadaşımızı çağırdık. Kendilerine gerekli uyarıları yaptık ve tarafları barıştırdık. Böyle olayların bir daha yaşanmaması için uyarılarımızı yaptık” dedi.  
 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli