Esenler'de bir hırsızlık olayı

Esenler

Esenler Cumhuriyet Meydanı'nda İnönü Caddesi üzerinde bulunan iş hanına giren hırsızlar filmleri aratmayacak hırsızlık olayı yaşandı. Eczaneyi telefon dükkânı olarak duvarı delen ve içeri giren hırsızlar d&



Esenler’de bir hırsızlık olayı

Esenler Cumhuriyet Meydanı'nda İnönü Caddesi üzerinde bulunan iş hanına giren hırsızlar filmleri aratmayacak hırsızlık olayı yaşandı. Eczaneyi telefon dükkânı olarak duvarı delen ve içeri giren hırsızlar dükkân bulunan yaklaşık 50 bin TL’lik telefon ve malzemeyi alarak kaçtılar.

Sabaha karşı yaşanan hırsızlık olayı ile ilgili işyeri sahipleri, “Sabah dükkânımızı açtığımızda neye uğradığımızı şaşırdık dediler. Gördüğünüz gibi manzara ortada fazla söze gerek yok. Adamalar o kadar rahat ki, önce iş hanın kapısını kırıp içeriye giriyorlar daha sonrada dükkânların duvarlarını delerek içerdeki mallarımızı alıp gitmişlerdir.
 

Adamlar dükkânımıza girmeye o kadar şartlanmışlar ki, önce eczanenin duvarını deliyorlar sonra bakıyorlar yanlış dükkân oradan bir şey almıyorlar. Sonra gelip bizim dükkânımızın arkasındaki duvarı delerek içeriye giriyorlar. O kadar rahat hareket ediyorlar ki, içerideki güvenlik kamerasının hard diskini bile alıyorlar. Gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum. Şuana kadar yaptığımız tespitlerde zararımız yaklaşık 50 bin TL civarındadır” diyerek, hırsızların biran önce yakalanmasını diliyorum dediler.

Yaşanan hırsızlık olayının biran önce aydınlatılması için soruşturma başlatan emniyet yetkilileri çevredeki güvenlik kameralarını inceleyemeye aldı.

 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli