Esenler'de Zararlı Alışkanlıklardan Korunma Ve Önleme' Semineri

Esenler

11 Haziran 2013 saat 10.00’da Menderes İlkokulu Konferans Salonunda “Zararlı Alışkanlıklardan Korunma ve Önleme” konulu seminer düzenlendi.

Esenler’de “Zararlı Alışkanlıklardan Korunma Ve Önleme” Semineri… 
 
11 Haziran 2013 saat 10.00’da Menderes İlkokulu Konferans Salonunda “Zararlı Alışkanlıklardan Korunma ve Önleme” konulu seminer düzenlendi.
 
Seminer İstanbul Kalkınma Ajansı’nın Çocukların ve Gençlerin Girişimcilik, Beceri ve Geleceklerini Destekleme Mali Destek Programı Kapsamında finansmanını sağladığı ve Esenler İlçe Kaymakamlığı Avrupa Birliği Proje Merkezi tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İdeal Gençlik Derneği ortaklığıyla uygulanmakta olan “Esenler Kişisel Gelişim ve Yaşam Merkezi Projesi” kapsamında düzenlendi.

Seminerde bir konuşma yapan Esenler İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu; Zararlı alışkanlıkların insanımızın kişisel ve toplumsal gelişimini engelleyerek toplumumuza verdiği zararlar üzerinde durmuş ve  gençlerimizi hedef alarak onların boş zamanlarını faydalı bir şekilde değerlendirerek onların gelişmelerine destek olmayı amaçlayan bu projenin öneminden bahsetmiş ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletmiştir.

Esenler Kaymakamlığı Kişisel Gelişim ve Yaşam Merkezi Proje Koordinatör Yardımcısı Filiz Ayseli “Esenler Kişisel Gelişim ve Yaşam Merkezi Projesi” hakkında bir tanıtım sunumu yapmıştır. 

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Eğitim Sorumlusu Arif Çifçi “Zararlı Alışkanlıklardan Korunma ve Önleme” konusunda seminer vermiştir.

 Esenler İlçesinde yaşayan 12-18 yaş aralığında ki 100 çocuk hedef alan ve bütçesi 483.766,89 TL olan “Esenler Kişisel Gelişim ve Yaşam Merkezi Projesi”, çocukların ve gençlerin bilgi, beceri ve farkındalıklarını artırarak; toplumsal hayata aktif katılım sağlayan bireyler olmalarına ve eğitimsizlik, zor yaşam çevreleri ve yoksulluk gibi nedenlerle ortaya çıkan dezavantajların  azaltılmasını amaçlamaktadır.  Proje, 01 Aralık 2012 tarihinde uygulamaya geçmiş olup, 30 Kasım 2013 tarihinde sona erecektir. 


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli