Esenler'de Yalancı' ve Protestocular Elma Şenliğinde Sarılıp Öpüştüler

Esenler

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Amasya elmasını Esenler halkıyla buluşturmanın ve gecen günlerde kendisine “yalancı” diyen ilçe başkanıyla akabinde yalancı diyenlerin protestosuna uğrayanlarla helalleşmenin

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen Esenler Amasya Elma Festivali'nde vatandaşlara 5 ton elma dağıtıldı. Elitist Muhalefet siyasi Parti ilçe başkanları ilgi görmeyince bu sefer protesto etme yerine sessizce etkinlik alanından ayrılmayı seçtiler.

Elitist muhalefet bunca yaşanmışa rağmen Göksu’nun kalesi olan Esenler’de halkın parasıyla seçmece bazı derneklere yapılan etkinliklere katılmaya devam ediyorlar. Muhalefetin siyasi ilçe başkanları Göksu ve avaneleri tarafından adam yerine konulmamalarına rağmen Esenler Belediye Başkanının kuyruğuna takılmışlar, birlik ve beraberlik içinde yandaş dernekleri geziyorlar, fantezi yaparak günlerini gün ediyorlar. Bir diğer anlamlı olay ise bir hafta önce Belediye Başkanı Göksu’ya “sen yalan söylüyorsun, yalancısın” denilmişti ve bu kelimelerin konuşulduğu dakikalarda tüm muhalefet ilçe başkanlarının etkinlik alanını terk ederek hem etkinlik yapan dernek hem de Esenler Belediye Başkanı protesto yemişti. O protesto ve o siyası şov Amasya Elma Şenliğine kadarmış.
 
GÖKSU PADİ- ŞAH- MUHALEFET YAVER
Siyasetin yüzsüzlüğü ve konuşulanların yalanıp yutulduğu Esenler’de, dün Amasya Elma Şenliğinde en önemli gelişmesi her iki tarafın birbirine barış eli uzatması görenleri neredeyse sevinç gözyaşına boğacaktı. Göksu etkinlik alanına her zaman olduğu gibi bir PADİ- ŞAH gibi girdi. Bir hafta önce kendisine yalancı diyen ilçe başkanıyla ve kendisini proteste eten ilçe başkanlarıyla hasret giderdi, sarılıp öpüştüler. Daha sonra sunucu büyük bir gaf yaptı, gecen haftanın baş artisti olan ilçe başkanının ismini eksiksiz, soy ismini ise alanda bulunanların gülmesine neden olan bir şekilde anons etmesi artından o ilçe başkanın yardımcısının soy isim düzeltme mücadelesinin çare olmayışı Amasya Elma etkinliğinin en güzel sahnelerden biriydi.     
Festivalde açıklamada bulunan Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Amasya elmasını Esenler halkıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Göksu, 'Bugün bu meydanda Amasya'yı misafir ediyoruz. Amasya denilince herhalde hepimizin ilk aklına elması gelir. Baş tacı ettiğimiz damak tatlarımızdan biri olan, dünyaya da önemli bir şekilde ihracatımız olan elmayı Esenler halkıyla buluşturuyoruz' diye konuştu.




 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli