Esenler'de Suç Oranı Azmış Tuna Mahallesi Karıştı

Esenler

Göksu istediği kadar konuşsun, istediği kadar reklam yapsın, Esenlik kenti – Huzurun şehri desin ama ... Esenlerin gerçeği, suç, işsizlik, açlık, yoksulluk ve bir türlü gerçekleşmeyen Kentsel d&oum

Esenler’de hemen hemen hergün bir mahallede, ana caddelerde, sokak aralarında yüzlerce kavga oluyor. Dün gece Kazım Karabekir Mahallesinde silahlar konuştu, yaralananlar var. Yine birgün sonra Esenler Tuna Mahallesinde henüz bilinmeyen bir nedenle ailelerin taşlı, sopalı, birbirine girdiği kavgada ortalık savaş alanına döndü. 7’den 70’e tüm ailelerin karıştığı taşlı sopalı kavganın nedenini ise Emniyet araştırıyor.

Haber: Serkan Basut
Kesici ve delici bir çok aletin havada uçuştuğu kavgada taraflar belirli aralıklarla birbirilerine saldırırken, olay yerine gelen polis ekipleri tarafları ayırmak için havaya ateş açmak zorunda kaldı.
 
Tüm mahallenin bir birine girdiği kavgada çıkan her olay sonrasında olduğu gibi bir çok kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

OLAY YERİNE ONLARCA POLİS EKİBİ TAKVİYESİ
İstanbul ve Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Polis Ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu kavga durulmuş görülse de, daha önce bir kaç kez daha yaşanıldığı gibi her an yeniden başlaması büyük olasılık.
MAHALLE SAKİNLERİ HUZURSUZ
Bitmek bilmeyen olaylardan dolayı mahalle sakinleri de tepki göstererek, yetkililerin buraya bir çözüm üretmesini aksi halde çok daha büyük olayların yaşanabileceğini belirtiyorlar.

 
 

  • Pazar 36.7 ° / 23.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 35 ° / 23.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli