Esenler'de Soyguncular Tehdit Ettiler Mağazayı Soydular

Esenler

Esenler Menderes Mahallesi, 376 sokakta bulunan Gürsoy Vestel Bayii, kimliği belirsiz silahlı ve maskeli 5 kişi tarafından soyuldu.

Esenler’de Soyguncular Tehdit Ettiler Mağazayı Soydular

Esenler Menderes Mahallesi, 376 sokakta bulunan Gürsoy Vestel Bayii, kimliği belirsiz silahlı ve maskeli 5 kişi tarafından soyuldu.

Soygun teşebbüsünde bulunanlar, değerli eşyalardan bir kısmını alarak mağazadan uzaklaştılar. Hırsızlık olayının yaşandığı sırada hırsızlara müdahalede bulunmak isteyen vatandaşlara soyguncular, tehditler savurarak olay yerinden kaçtılar. Olaydan sonra vatandaşların ihbarı üzerine polisin olay yerine gelerek incelemelere başladı. Ancak Polisle silahlı çatışmaya giren soyguncular olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi.

Alınan bilgiye göre saat 01.45 sularında plakası tesbit edilemeyen bir araç ile yüzleri maskeli 5 kişi, olayın yaşandığı mağazanın önüne gelerek camlarını kırdılar. Maskeli kişilerin soygun girişimini gören bir dükkan sahibi, soygunculara “Ne yapıyorsunuz? ” diye seslenince, maskeli soygunculardan biri elindeki silahı esnafa doğrultarak susmasını işaret etti.
Maskeli kişilerin soygun girişiminde bulundukları sırada, kısa bir zaman sonra olay yerine polis ekipleri intikal etti. Polislerin gelmesiyle paniğe kapılan soyguncular rast gele etrafa ateş etmeye başladılar. Polis ve hırsızlar arasında kısa süreli silahlı çatışma yaşandı. Çatışma sırasında maskeli soygunculardan 3’ü  yaya olarak kaçarken diğerleri de otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı. Polis yaya olarak ve otomobile kaçan soyguncuların peşine düştüyse de yakalanan olmadı.
 Olay yerine gelen emniyet güçleri gerekli incemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 







  • Cuma 27.2 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22 ° / 18.2 ° Şiddetli yağmurlu