Esenler'de Sabırlar taştı eylemler başladı!

Esenler

AKP, iktidar olduğu günden beri vatandaşlara yaşamın her alanında yaptığı baskı ve zulümler gün geçtikçe dozajını artırmaya devam ediyor.


Esenler’de Sabırlar taştı eylemler başladı!
 
AKP, iktidar olduğu günden beri vatandaşlara yaşamın her alanında yaptığı baskı ve zulümler gün geçtikçe dozajını artırmaya devam ediyor.
 
Yapılan bu baskılar vatandaşı canında bezdirdiği içindir ki Ülkenin dört bir yanında İktidar baskısına karşı eylemler günden güne yayılmaya devam ediyor. Esenler’dede İlçe Milli Eğitim personeli olan yaklaşık bir yıldan beri görevli olan memur Dolunay Kayım İlçe içinde başka bir okula zorunlu olarak görevlendirilmesi eğitim çalışanlarını ve ailesini çileden çıkardı.
 
Engelli arkadaşımıza yaptığınız bu zulmün, vebalin altından kalkamazsınız!
 
Türk Eğitim Sen yapılan bu yanlış uygulamayı protesto etmek için bu gün öğle saatlerinde Atışalan Orta Okulu önünde bir eylem yaptılar. Eylemde İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Okul Müdürünü sloganlarla protesto ederek basın açıklaması yaptılar. Basın açıklamasında”%80 engelli olan Dolunay Kayım’ın Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürünün dayatmacı zihniyeti ile bu görevlendirmenin başta Dolunay Kayım üzere tüm engelli memur arkadaşlarımıza yapınla bir haksızlıktır. Esenler'de görev yapan tüm Öğretmenleri kaybettiniz bundan sonra hiçbir öğretmen size müdür olarak değil dayatmacı, zoraki, ben yaptım oldu’cu küçük dağları ben yaratım’cı gözle bakacak ve etiket sizin sırtınızda kamburlaşacak. Engelli arkadaşımıza yaptığınız bu zulmün vebalinin altında padişah olsanız kalkamazsını!
 
Bu gün burada sizin ve öğretmen arkadaşlarımızın huzurunda zorunlu ve görüş alınmadan yapılan görevlendirme zulmünü protesto ettik. Türk Eğitim Sen Esenler İlçe Başkanı olarak Türk Eğitim Sen Esenler Ailesi adına hepinizi saygılarımla selamlıyorum”dedi.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı