Esenler'de Saadet Dolu Kahvaltı

Esenler

Yaklaşan yerel seçimlere hazırlanan siyasi partiler, seçim çalışmalarına hız verdiler. Esenler’deki partiler zaman zaman yerel basın yoluyla seslerini seçmenlere duyurmaya çalışıyorlar bu noktada Saadet P

Esenler’de Saadet Dolu Kahvaltı
Yaklaşan yerel seçimlere hazırlanan siyasi partiler, seçim çalışmalarına hız verdiler. Esenler’deki partiler zaman zaman yerel basın yoluyla seslerini seçmenlere duyurmaya çalışıyorlar bu noktada Saadet Partisi, Esenler ilçe merkezinde yerel basına yönelik kahvaltı program düzenledi. 
 
 “Saadet Partisi Herkesin İkinci Evidir”
Saadet Partisi Esenler ilçe Başkanı Tuğrul Yalçınkaya toplantının istişare toplantısı olduğunu ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederek SP’nin yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden şaha kalkacağını söyledi. SP İlçe başkanı Tuğrul Yalçınkaya kahvaltıya katılanları  selamladıktan sonra bir konuşma yaptı.
 
Kahvaltı programına   Saadet Partisi Esenler İlçe Başkanı Tuğrul Yalçınkaya,  İlçe yönetim kurulu üyeleri  ve Esenler Mahalle muhtarları, STK temsilcileri, Esenlerde yayın yapan Gazeteciler ve partililer katıldı. 
 
“SP Dünya’ya Ve Müslümanlara Hitap Ediyor”
Yalçınkaya”Ben inanarak söylüyorum Saadet Partisi tüm milletimizin kendi çekirdek ailesinde yaşadığı evinden sonra ikinci evidir. Türkiye’de 50 yıldır siyaset yapan Saadet Partisi, bütün Dünya’ya ve Müslümanlara hitap eden ve hiçbir döneminde, hiçbir kimseyi ötekileştirmeden siyasetini halka hizmet ederek yapıyor. Biz hiçbir kesime hakaret yapmayız. İnancı, görüşü, ne olursa olsun bu yuvada kimseye hakaret edilmemiştir. Ben bu nedenlerden dolayı buradayım.
 
“Herkes Saadet Partili Ama Herkes Sırasını Bekliyor”
Biz Türkiye’ye 80 milyon evladı olan bir aile olarak görüyoruz. Bir ailede 5 çocuk olduğunu düşünün ve bunların biri namazını kılıyor, biri sağcı, biri solcu, biri ara sıra namazını kılıyor veya kılmıyor. Bu farklı görüşte olan çocuklar nasıl birbirlerine hakaret yapmıyorsalar, birbirlerine kurşun sıkmıyorlarsa ve kardeşlik hukuku içinde yaşıyorlarsa bizde SP olarak CHP ile, AKP ile yani tüm siyasilerimizle ve halkımızla bir aile gören partiyiz. Biz bu çizginin dışında hareket edersek bir sonrası inanın çatışma getirir. Saadet partili olan herkes ülkeye hizmet etme sevdasıyla çalışır, milli görüşçüler olarak  kimseyi ötekileştirmeyen anlayışımızdan asla vaz geçmeyiz. Bakınız Erbakan hocamızın dediği gibi “Herkes Saadet partili ama herkes sırasını bekliyor” sözünü hatırlatırım” dedi.
 
Daha sonra toplantıya katılanlar görüşlerini belirten konuşmalar yaptılar. Karşılıklı konuşmaların ardından içilen çaylar ve samimi yaklaşımlar objektiflerimize takılanlar oldu.
 


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli