Esenler'de Partizanlık Yapılıyor

Esenler

2014 yılının ilk kent meclis toplantısı 29 Ocak Çarşamba sabahı saat 09:00'da Esenler Belediyesi Toplantı Salonu'nda yapıldı.



Esenler'de Partizanlık Yapılıyor
 
2014 yılının ilk kent meclis toplantısı 29 Ocak Çarşamba sabahı saat 09:00'da Esenler Belediyesi Toplantı Salonu'nda yapıldı.
 
 
Toplantıya katılan siyasi parti ilçe başkanları konsey başkanı Çetinkaya’ya Cumhuriyet Meydanı'nı bu süreçte yalnız AKP’ye değil tüm siyasi partilere aynı mesafede yaklaşarak açmalısınız. Sağlıklı bir seçim ortamı yaşamak için herkese eşit davranılarak adaletli olmalısınız ifadelerinde bulundular.
 

SP İlçe Başkanı Tuğrul Yalçınkaya, “Bir Ülkede adalet duygusu kaybolduğu zaman kimse kimseyi dinlemez orta doğu oluruz. Yaklaşan yerel seçimlerde AKP’nin agresif tavırlar içinde olmasına anlam veremiyorum. Bu meydan herkesin ortak alanıdır ancak biz meydana bir bayrak astığımız zaman hemen ardından kaldırılması için talimat geliyor.AKP’nin aylarca meydanda bayrakları asılı dururken neden müdahale etmiyorsunuz.Halbuki her seçim dönemi tüm siyasi parti başkanları bir araya gelerek centilmenlik antlaşması yapıyordular her hangi bir gerilim durumunda muhataplar bir raya gelerek olayların büyümesine engel oluyordular,şimdi bir araya gelemeyişimizin sebebi iktidar partisidir.Benim samimiyet ile sizden ricam var elinizdeki imkanları kendi siyasi partinize değil tüm siyasi partilere adil bir şekilde kullanın” dedi.

 

                                                                                                                                         
Esenler'de partizancılık yapıldığını görmekteyiz
MHP İlçe Başkanı Ahmet Fidan “Kent konseyi bu güne kadar faaliyetlerini doğru dürüst yapamamıştır ve sağlıklı toplantılar da yapamamıştır. Esenler'de partizancılığın zirve yaptığı bir dönemi yaşıyoruz. Bizlere burada siyaset yapmayın diyorsunuz ancak Esenler'in sorunlarının konuşulduğu bir yerde siyaset yapılır.Siyaset halka hizmet olduğuna göre burada da siyaset konuşulur.2009 da beri Esenler'de partizancılık yapıldığını görmekteyiz bizim görevimiz Esenler'deki eksiklikleri ve sorunları Esenler halkına ve basınımıza söylemeye devam edeceğiz.Siz bu söylediklerimize suç diyorsanız biz bu suçu işlemeye devam edeceğiz.Sizin yanlışlarınızı her platformda söyleyeceğiz.Bakınız AKP İlçe binasın de sekreterlik yapan birileri Belediyenin bazı kurumlarında sigortalı gösteriliyor,yapılan projelerde bir çok eksiklikler var biz bunları söylediğimizde vizyonsuz siyasetçi mi oluyoruz.2009 da beri Esenler'i Ahmet Fidan ya da başka bir siyasi parti yönetmiyor.siz yönetiyorsunuz.Esenler'deki eksikliklerin sorumlusu da sizlersiniz”dedi.





  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli