Esenler'de Oluyor Böyle Kazalar

Esenler

Esenler sondurak mevkiinde akşam saatlerinde Belediye otobüsü park halindeki bir araca çarpması trafiğin uzun süre tıkanmasına neden oldu.

Esenler’de Oluyor Böyle Kazalar
 
Esenler sondurak mevkiinde akşam saatlerinde Belediye otobüsü park halindeki bir araca çarpması trafiğin uzun süre tıkanmasına neden oldu.
 
Esenler sondurak meydanı darlığı ve araçların park etmesinin sonucunda, büyük araçların manevra yapmalarını zorlaştırıyor. Bu düzensizlik neticesinde, Esenler sondurakta hemen hemen her gün trafik kazaları oluyor.
 
Akşam saatlerinde Belediye otobüsü Kâzımkarabekir caddesine dönüş yaptığı esnada yolun sağ tarafına park yapan araçlardan birine çarptı. Esenler Sondurak’da meydana gelen trafik kazasında park halindeki trafik kazasına karışan araç şoförünün aracının yanına geç gelmesi nedeniyle trafik gidiş ve geliş olmak üzere uzun süre tıkandı.
 
Araç sahiplerinin Esenler’de en büyük sorunlarından biri park sorunudur. Bir türlü bu soruna çözüm bulunamaması, araç sahiplerini ve vatandaşları canından bezdirdi. Öyle ki kim nerede boş bir yer bulursa oraya park ediyor, araç sahiplerinin gelişi güzel ve sorumsuzca araçlarını boş buldukları herhangi bir yere bırakmaları zaman zaman trafik kazalarının meydana gelmesine ve trafik akışının tıkanarak zor anların yaşanmasına neden oluyor.





  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli