Esenler'de Öğretmenler Günü Kutlandı

Esenler

24 Kasım Öğretmenler Günü Türkiye genelinde olduğu gibi Esenler’de de İlçe Milli eğitim müdürünün, öğretmenlerin, siyasi parti ilçe başkanlarının ve STK’ların katılımıy

"Öğretmenler! Yeni nesli, cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcileri, sizler yetiştireceksiniz. Ve yeni nesilsizin eseriniz olacaktır” diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Başöğretmenliği kabul edişinin yıldönümü olan 24 Kasım tarihinde kutlanan Öğretmenler Günü, Esenler’de İlçe Milli Eğitim Müdürünün organizasyonunda düzenlenen etkinlikle kutlandı.
 
Esenler'de düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları, Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Törene Milli Eğitim Müdürü Nurettin Aras, öğretmenler, İYİ parti ilçe Başkanı Ömer Kara, MHP İlçe Başkanı Hakan Özel, ESDEF Başkanı Cuma Helvaci, ESDEF eski Başkanı Süleyman Kahveci katıldı. Sabahki etkinlik Anıta çelenk konulmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla ile sona erdi.

7-24 Esenler ailesi 0larak, Çağdaş, laik, demokrat, cumhuriyetçi, aydın ve “Öğretmenler, Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister” diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda yürüyen öğretmenlerimizin gününü kutluyoruz.



 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı