Esenler'de Muhalefetin İSPARK' Kart Alavere Dalaveresi

Esenler

Belediye Meclis üyelerinin ücretsiz otoparklardan yararlanmaları için verilen “İSPARK” kartlarını başka amaçlarla kullanıyorlar, kullandırıyorlar. Bedava otopark kullanılmaya yönelik kartları bazı beledi

Özellikle bazı muhalefet Belediye meclis üyelerinin, iktidar olmadan iktidarın ve soygun düzeninin nimetlerinden yararlanma girişiminde olmaları “iktidar olmadan paylaşım” yapmaları şu soruyu sormamıza neden oldu “ bunlar iktidar olursa neler yaparlar”

Yaptığımız saha çalışmalarında ilginç görüntülerle karşılaştık. Geçmişte Esenler belediye meclis üyesi olan birisinin aracında halen daha İSPARK kartının olduğunu gördük. Geçmiş dönemde parti meclisi olan birisinin eşinin kartını arabasının önüne koyan ve bu kartın nimetlerinden yararlanan bir ilçe başkanının hava attığına şahit olduk. Yine aldığımız duyumlara göre bir muhalefet belediye meclis üyesi 3 kart alma hakkını üç ayrı akrabasının araç plakasını yazarak üç ayrı kişinin ücretsiz otoparklardan yararlanmasını sağladığı bilgisine ulaştık.

Yetkilileri uyarıyoruz… Bu kişilerin kimler olduğunu tespit etmelerini ve önlem almalarını istiyoruz. Bu aleni soygun, aleni haksız kazançtır. Muhalefetin adını kirleten, iktidar olmanın önünde en büyük engel olan bu yüzsüzler, İktidar Olmak İçin Değil, Sömürü Düzeninden yararlanmak İçin El ele verdiler… Bunlar kongre salonlarında emek dediler, emek hırsızlığı dediler ama yaptıkları “İSPARK kartları deniz- yemeyen keriz”  Muhalefete uyarımız, “Konforlu muhalefet iktidar getirir mi diye sorarsanız, “Getirmez” bu kadrolarla iktidar “Kaf Dağı’nın ardında” ona göre…

Ütebay söz vermişti bu işin kaymağını yiyeceğiz diye…İBB’nin kaymağını yemek sözü bile siyasi bir ahlaksızlıktır. Halbuki kaymak yemek için size oy vermedi bu halk. Bu halk size sorunları çözmek, bu halk size rantı önlemek için oy verdi bay Ütebay ve Kaymak yiyen kaymakçı…bunların ruhunda var evrak sahtekarlığı….


 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli