Esenler'de Kurulan İtfaiye Bilgilendirme Standına Büyük İlgi

Esenler

Esenler Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte itfaiye ekipleri standa gelen vatandaşlara itfaiyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirdiler. Vatandaşların büyük ilgi gösterdikleri etkinlikte itfaiye gö

Esenler’de Kurulan İtfaiye Bilgilendirme Standına Büyük İlgi
Esenler Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte itfaiye ekipleri standa gelen vatandaşlara itfaiyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirdiler. Vatandaşların büyük ilgi gösterdikleri etkinlikte itfaiye görevlileri vatandaşların sorularını yanıtladılar.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye teşkilatının 304. Kuruluş yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutluyor. İstanbul’un değişik semtlerinde ve meydanlarında Esenler Cumhuriyet meydanında kurulan stantlar gibi, kurulacak stantlar ile itfaiye hizmetleri tanıtım faaliyetleri gerçekleştirilecek.

24-28 Eylül tarihleri arasında İtfaiye şehitleri ziyaret edilecek, okullarda tatbikatlar yapılacak. Sultanahmet Meydanı’nda geleneksel Tulumbacılar gösterisi sergilenecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi 24-28 Eylül tarihlerinde her gün İtfaiye Şehir Aileleri, Huzur evi, Yaşlı Bakım Evi ve Çocuk Esirgeme Kurumu ziyaretleri ile engellilere yönelik itfaiye eğitimi ve okullarda yangın ve kurtarma tatbikatı programları düzenleyecek.


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli