Esenler'de Kanal T muhabirine saldırı

Esenler

Kanal T muhabirlerine Çarşamba günü Dörtyol kapalı caddede röportaj yaparken önce sözlü daha sonra fiziki saldırıya uğradı.




Esenler'de Kanal t muhabirine saldırı

Kanal t muhabirlerine Çarşamba günü Dörtyol kapalı caddede röportaj yaparken önce sözlü daha sonra fiziki saldırıya uğradı.

Öğle saatlerinde Kanal t muhabir ve kameramanı Dörtyol kapalı caddede sokak röportajı yapmak istediler. Yapacakları röportajda Belediye başkanından Esenler halkının memnun olup olmadığı ile ilgiliydi.   Bir bayana Belediye çalışmalarından menmunmusunuz sorusu soruldu. Bayan; kendi isteklerinin devlet tarafından yerine getirilmediğini belirterek serzeniş de bulunması üzerine kapalı cadde esnafı Kanal t muhabir ve kameramana yaklaşarak olaya müdahil oldular. Esenler üçyüzlü karakolunda şikâyette bulunan Kanal t muhabir ve kameramanı gazetemize açıklamada bulundu.

Editör muhabiri Birsen Algül; ”Biz sorularımızı masumane bir şekilde sorduk. Etrafımızda insanlar çoğalınca işi siyasi boyuta taşıdılar. Öyle ki biz Esenler Belediyesi Başkanının çalışmaları hakkında sorular sorduk, kalabalık ise kendi arasında tartışarak gezi parkına kadar konuyu taşıdılar. Bazıları konuyu abartarak bizim gibilerin yüzünden gezi parkı olaylarının çıktığı ifade ederek röportaj yaptığımız insana ve bize hakaret ettiler. Şimdi ise biz kendilerinden davacıyız.”dediler.


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli