Esenler'de İki Askere Bıçaklı Saldırı

Esenler

Esenler’de çarşı iznine çıkan askerler kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Esenler cumhuriyet meydanında yaşanan olayda bıçakla elleri bileklerinden kesilen iki asker, v

Esenler’de İki Askere Bıçaklı Saldırı

Esenler’de çarşı iznine çıkan askerler kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Esenler cumhuriyet meydanında yaşanan olayda bıçakla elleri bileklerinden kesilen iki asker, vatandaşların yardımıyla hastaneye kaldırıldı.

Olay, Esenler cumhuriyet meydanında vatandaşlar şaşkın bakışları arasında gerçekleşti. Çok sayıda vatandaşın olduğu bir ortamda gerçekleşen saldırı neden ve kimler tarafından yapıldığı emniyet güçleri tarafında araştırılıyor. Saldırıya uğrayan askerlere çevredeki vatandaşlar ilk müdahaleyi yaptı, olay yerine 500 metre mesafede bulunan Esenler Emniyetine ait polis aracının yanına götürülen yaralı askerlerin kan kaybını önlemek için müdahalede bulunuldu. Bu müdahaleden sonra yaralı iki asker, yakındaki özel bir hastaneye gördürüldü. Hastanede yapılan açıl müdahalenin ardında  el cerrahisi için Bağcılar devlet hastanesine gönderildiler.

Olay yeri inceleme ekipleri, saldırganları yakalamak için çalışmaya başladılar. Görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.
 

 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli