Esenler'de İYİ Parti Yükseliyor, MHP, CHP ve AKP'den geçişler var

Esenler

İYİ Parti Esenler İlçe Teşkilatının Cumhuriyet meydanına açtığı standa vatandaşlar akın etti. MHP’nin standında ise ilgi yoktu.

Esenler’de İYİ Parti Yükseliyor, MHP, CHP ve AKP’den geçişler var…
İYİ Parti Esenler İlçe Teşkilatının Cumhuriyet meydanına açtığı standa vatandaşlar akın etti. MHP’nin standında ise ilgi yoktu.  
 
İYİ Parti Esenler İlçe Teşkilatının Cumhuriyet meydanına açtığı standa, daha önce MHP’ye, CHP’ye, AKP’ye ve diğer partilere oy veren vatandaşlar akın etti,  üye kayıtlarını yaptırarak oy vereceklerini söyleyen vatandaşlara lokum ikramında bulunuldu.
 
İYİ Parti Esenler ilçe Başkanı ve yöneticileri Genel Başkanları Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı adayı olduğunu ve halkımızın oylarını neden İyi partiye vermeleri gerektiğini anlatılar.
 
“Milliyetçiliği, ayaklarının altına aldığını söyleyenlere hesabını soracağız”
“Biz her türlü milliyetçiliği, ayaklarının altına aldığını söyleyenlere ve milliyetçiliği ayaklar altına almayı hazmedenlere karşı yüreğimizi ortaya koyduk. Hesabını 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimlerde demokratik yollarla soracağız” diyen İYİ partililer diğer yandan Genel Başkan Meral Akşener’in 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için vatandaşlardan imza vermelerini istediler.
 
 
MHP standına vatandaşlar ilgi duymayınca MHP standı önünde, ilçe yöneticileri ve teşkilat üyeleri hatıra fotoğraf çektirdiler. Daha sonra standı kaldırdılar ve Davutpaşa caddesinde sesli propagandayı denedi.

.

  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli