Esenler'de Hırsızlık ve Suç Oranı Arttı

Esenler

Vatandaşın parası çalınıyor canına kasıt ediliyor.Yetmezmiş gibi şimdi de apartmanların camlarının korkulukları sökülüyor, kapı zilleri çalınıyor.Musluklar ve kombiler hırsızların hedefi oldu.

Esenler’de Hırsızlık ve Suç Oranı Arttı
Vatandaşın parası çalınıyor canına kasıt ediliyor.Yetmezmiş gibi şimdide apartmanların camlarının korkulukları sökülüyor, kapı zilleri çalınıyor.Musluklar ve kombiler hırsızların hedefi oldu.

Hırsızlığın ve yolsuzluğun meşrulaştığı ülkemizde hırsızlık artık bir sektör haline geldi. Özellikle Suriye’lilerin vatanlarına ihanet ederek ülkemize gelmesiyle hırsızlık vakaları arttı, vatandaşın huzuru kaçtı.  Esenler ilçe kaymakamı ,  belediye başkanı ve emniyet müdürü huzur toplantısında övünerek toplantıya katılanlara heryeri  kamera ile donattıklarını söylemişlerdi.

Şimdi soruyoruz kameralar mı suçlu, emniyet mi suçlu, hırsızlar mı suçlu yoksa müteahhitler yeni binalar yaptıkları için mi suçlu. Aslında suçlu şahsi çıkarlarından başka bir şey düşünmeyen ve bu konuları gündeme getirmeyen siyasi ilçe başkanlarıdır. Özellikle ana muhalefet ilçe başkanının Esenler’den bihaber olması hırsızların ve namussuzların işini kolaylaştırıyor.


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı