Esenler'de Hayat Böyle yenileniyor

Esenler

Mahallelerdeki yol ve sokak çalışması ne zaman bitecek? yeter artık her yer köstebek yuvasına döndü. Uzun zamandır kaldırım ve sokak çalışmasından sokaklarda yürüyemez olduk. Esenler Belediyesi duysun art?




Esenler’de Hayat Böyle yenileniyor…
 
Mahallelerdeki yol ve sokak çalışması ne zaman bitecek? yeter artık her yer köstebek yuvasına döndü. Uzun zamandır kaldırım ve sokak çalışmasından sokaklarda yürüyemez olduk. Esenler Belediyesi duysun artık..!
 
Esenler’in birçok yerinde aynı manzaraları görmek mümkün, maalesef sadece burası değil Şehrin genelindeki sokak çalışmaları Kaplumbağa hızıyla sürüyor. Gerçek şu ki belediyemiz bu çalışmaları ciddiye almıyor. Medyatik işlerle uğraşmak daha çok hoşlarına gidiyor ki zamanlarını ve enerjilerini magazinsel konulara ayırıyorlardır. Haliyle sokak ve yol çalışmaları ve diğer soruları çözmek ikinci planda kalıyor, başladıkları sokak ve yol çalışmaları bir türlü bitmek bilmiyor.
 

Birde yol ve sokak çalışmalarının yanı sıra Mahalle aralarında yaptıkları asfalt yamaları tam anlamıyla bir işkenceye dönüşüyor. Esenlerin merkezi olan Cumhuriyet Meydanı da buralarda pek farklı değil Meydandaki lagarlarda insanı oldukça rahatsız eden pis kokular etrafa rahatsızlık vermeye devam ediyor. Göçüştüğümüz vatandaş ve esnaf bir hayli buradaki bu manzaraya tepkili.”ismini vermek istemeyen esnaf defalarca aramamıza rağmen yetkililer buradaki soruna muhatap bulamadıklarını buradaki bu pis koku çevreye rahatsızlık vermeye devam ediyor. Ayreten Davutpaşa Caddesinin başına konulan reklâm panosunun yanı sıra hemen dibindeki büfenin kim veya kimlere ait olduğunu merak ediyoruz”diyerek tepkilerini ifade ettiler.
 

Bu manzaranın Esenlere yakışmadığını yetkililerin bir an önce Esenler’in sorunlarına bir an önce çözüm bulurlar. Yaptıkları hayır işlerinin reklamı olmaz hayır yaptığını ben hayır yaptım diye şov yapiılmaz.
 

 





 
 



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli