Esenler'de Haramilerin Saltanatı

Esenler

Cumhuriyet Halk Partisi Esenler ilçesinde Mahalle delege yapılanması öncesinde çok komik işler oluyor. Salı günü yapılan yönetim kurulu toplantısında keyfi kararlar alınarak CHP’ye umut bağlayanların kader

 

 

 

 

 

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Esenler ilçesinde Mahalle delege yapılanması öncesinde çok komik işler oluyor. Salı günü yapılan yönetim kurulu toplantısında keyfi kararlar alınarak CHP’ye umut bağlayanların kaderi ile oynandığını görmekteyiz.

İlçe yönetim kurulu toplantısından sonra bazı yöneticilerden aldığımız bilgiler doğrultusunda şeytan üçgeni kurularak demokratik düşünen örgüt halklarını savunmaya çalışan üç-beş yöneticinin kandırıldığını oyuna getirildiğini yaptığımız görüşmeler sonucunda anlamış durumdayız.

Yönetim Kurulundan çıkan sonuca ortada olmayan ilden gelen bir kagıtla işçi sınıfının ve emekçilerin yogun olduğu bir ilçede hafta içi mesai saatinde demokrasinin gereği olan delege seçimlerinin yapılma kararı alınmıştır. Bu kararın alınma sebebi CHP örgüt emekçilerinin saf dışı ederek düşüncelerini almadan, en demokratik hakları olan kendi delegelerini belirleme seçiminden saf dışı bırakmak için yönetim aldığı bu karar  kurdukları harami saltanıtını sürdürme anlayışının hakim kılma düşüncesinden başka bir şey degildir.

Konuştuğumuz partililer alınan bu karar önceden planlanmıştır. Bu kararların biliyoruz ki yönetim kurulunda degil odalarda özel ofislerde üç beş kişin bir araya  gelmesi sonucunda ortaya çıkardığı karardır. Bu aldıkalrı kararı yönetim kuruluna dikte ederek uygulamaya kondugunu düşünüyoruz.  Oynadıkları bu oyunu bütün olumsuzluklara rağmen partimize gönül veren üyeler bu oyunu ya bugün ya da kongre günü hesap sorulacagını söylediler.

Tüm partili üyelerin bu konuya duyarlı ve uyanık olmasını , parti içi demokrasinin gelişmesi için gerekli özveriyi göstermesini istiyoruz.



  • Çarşamba 37.9 ° / 25.5 ° Güneşli
  • Perşembe 37.6 ° / 22.1 ° Güneşli
  • Cuma 37.3 ° / 22.9 ° Güneşli