Esenler'de Hamsi Bahane Siyaset Şahane!

Esenler

Esenler Belediyesi tarafından bu yıl 7. düzenlenen Hamsi ve Horon Festivali'nde vatandaşlara 5 ton hamsi ikram edildiği iddia edildi. Esenlerlilerin hamsiye ve horona doyduğu festivalde, Esenler Halkının aklıyla dalga geçercesine İlke

Esenler’de Hamsi Bahane Siyaset Şahane!

Esenler Belediyesi tarafından bu yıl 7. düzenlenen Hamsi ve Horon Festivali'nde vatandaşlara 5 ton hamsi ikram edildiği iddia edildi. Esenlerlilerin hamsiye ve horona doyduğu festivalde, Esenler Halkının aklıyla dalga geçercesine İlkel bir yarışma düzenlendi.

Esenler, hamsiye ve horona doydu. Anadolu'nun zengin kültürünü  yaşatmak ve gelecek kuşaklara aktarmak için çok sayıda etkinliğe imza atan Esenler Belediyesi, “7. Hamsi ve Horon Festivali” ile Rize'yi İstanbul'a taşıdı. Festivale Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu'nu yanı sıra; AKP’nin İstanbul Milletvekilleri ve çok sayıda Partilileri katıldı.

Hazırlıklarına bir gün öncesinde başlanan etkinliğin sahibi Esenler Rizeliler Derneğiydi. Bir gün sonra ise kurulan etkinliğin sunucusunda tüm katılımcılarına kadar AKP’lilerdi. Etkinliğin sahibinin Rizeliler değil de Esenler Belediye Başkanı Göksu olduğunu anons ettiler. Etkinliğe damgasını vuran olay ise Rize’de”kanlarınızı oluk oluk akıtacağız”ayrımcı ve bölücü bir kafa yapısında olan Ülkenin aydınlarına, Cumhuriyetçilerine ve özgürlük ve demokrasi isteyenler ağır hakaretler yapan organize suç örgütü liderinin dev bir pano şeklinde özenle hazırlanmış çelenginin kurulan sahnenin yanında yer almasıydı. 

Vatandaşlara Hamsi İkramı
Belediye Başkanının organize ettiği etkinlik baştan sonuna kadar siyasi içerikli idi. Konuşmacılardan birçoğu Rize’nin Kültürel zenginliğine, Karadeniz’in hamsisine vurgu yapmadan yeni Anayasa ve Başkanlık siteminin övülerek progandası yapılarak destek istendi.  

 



  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli