Esenler'de Gülen'in mayası tutmadı

Esenler

Geçmişte bizim eleştirdiğimiz AKP’lilerin ise yere göğe sığdıramadığı Hoca efendileri,tün çok iyiyken bugünlerde bayağı da kötü bir kişiymiş.

Esenler’de Gülen’in mayası tutmadı

 
Bir sene önce Dörtyol Meydanı’ndaki panolarda Anadolu’yu Mayalayanlardan Dünyaca ünlü barış ödüllü Fethullah Gülen Hocaefendi'ye binlerce kişinin önünde Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu tarafından “Sadece Anadolu'yu mayalayan değil, yeryüzünü mayalayan gönül sultanı” olarak tanımlanmıştı.
 
Bu ramazanda ise değil duvarda resimleri, esemesinden söz edilmeyen Dünyaca ünlü barış ödüllü Fethullah Gülen Hocaefendi'ye ve binlerce sevenine vefasızlık yapılmış oluyor. Geçmişte bizim eleştirdiğimiz AKP’lilerin ise yere göğe sığdıramadığı Hoca efendileri,dün çok iyiyken bugünlerde  bayağı da kötü bir kişiymiş. 
 
Göksu tarafından çok sevilen Fetullah Gülen’e dizilen methiyeler;
 
“Binlerce kişinin doldurduğu Dörtyol Meydanı'nda gerçekleşen programda konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Hocaefendi için sadece Anadolu'yu mayalayan değil, yeryüzünü mayalayan gönül sultanı tanımlamasını yapmıştı.
 
Göksu şunları söylemişti:
“Kimimize göre Fethullah Hoca, kimimize göre cemaat, kimimize göre hizmet ama o hepimizin gönül sultanı. Biz onu burada misafir ederek şehrimizin sokağını, hanesini ve meydanını bereketlendirdiğimizi düşünüyoruz. Bu topraklara o kadar önemli bir maya serpti ki tam da aslında Anadolu'yu mayalayanlar konseptinin içine  çok iyi oturan ama bu kavramın bile içine sığdıramadığı birinden bahsediyoruz. Belki de onun için Anadolu'yu mayalayan değil de yeryüzünü mayalayan gönül sultanı dememiz gerekiyor.
 
Halkımız merak ediyor, Dünyaca ünlü barış ödüllü Fethullah Gülen Hocaefendi Şimdilerde ne oldu da Esenler’e girişleri yasaklanıyor. Yoksa mayaları tutmadı mı?





  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli