Esenler''de Gençlere ve Yaşlılara Leziz Bir Ortam LİTROS CAFE'

Esenler

Esenler Davutpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi No:2’de faaliyete giren Litros Cafe Esenler protokolu ve halkın katılımı ile hizmete açıldı.

Esenler’lilerin artık sessiz ortam, güzel servis, sıcak mekân, fonda hoş bir müzik ile zaman geçireceği, gençlerin ve yaşlıların bireysel veya ailece oturabileceği bir mekan olan Litros Cafe düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine çok sayıda davetli katıldı.

Esenlerin saygın iş adamlarından Alparslan Eyüpoğlu ve Mesut Ayar tarafından kurulan ve iddialı bir şekilde müşterilerine hizmet verecek olan Litros Cafe’nin varlığı aynı zamanda Esenlere maddi ve manevi zenginlik katacak. Litros Cafe’nin açılışını Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Esenler Kaymakamı Adil Karataş, Belediye Başkanı Göksu, AKP Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, MHP Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz, Esenler Esnaf Odası Başkanı Şükrü Şahin, SP ilçe BŞK Tuğrul Yalçınkaya, ESDEF Başkanı Cuma Helvacı, AKP’li meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı. Litros Cafe’nin açılışına katılanların alkışları ile Protokol üyeleri kurdeleyi kesti.


Litros Cafenin işletme sahipleri  Alparslan Eyüpoğlu ve Mesut Ayar’ın büyük titizlikle hazırladıkları ve hizmete sundukları Litros Cafe’nin Esenler protokolu tarafından kurdelesi kesildi ve kesilen kurdelenin ardından davetliler mekanı gezdi. Kendine has tasarımı ile bir ilki gerçekleştiren şen ortaklar Esenler’de oturulabilecek bir mekanın oluşmasının mutluluğunu müşterileri ile uzun yıllar yaşayacakları bugünden belli oldu bile.

 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı