Esenler'de Dünya Engelliler Günü kutlandı

Esenler

3 Aralık Dünya Engelliler Günü tüm yurtta olduğu gibi Esenler’de de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Engellileri bu anlamlı ve önemli gününde Esenlerin yeni Kaymakamı Adil Karataş ve Esenler Belediye B

Esenler’de Dünya Engelliler Günü kutlandı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü tüm yurtta olduğu gibi Esenler’de de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Engellileri bu anlamlı ve önemli gününde Esenlerin yeni Kaymakamı Adil Karataş ve Esenler Belediye Başkanı Göksu yalnız bırakmadı. Ana muhalefet partisi ise bu yürüyüşte geleneği bozmadı, ana muhalefete engellilerden büyük tepkiler geldi.
 
Esenler Davutpaşa Caddesinin sonunda toplanan üç engelli derneğinin üyeleri, Esenlerin yeni Kaymakamı Adil Karataş, Esenler Belediye Başkanı Göksu, İYİ parti ilçe başkanı Recep Özkan, ESDEF eski ve yeni başkanları, bazı STK’lar, engelli bireyler, birim amirleri ve duyarlı vatandaşlar katıldılar.
 
Davutpaşa Caddesi boyunca gerçekleştirilen yürüyüşte ellerinde pankartlar taşıyarak engelli yurttaşlarımız ve aileleri, bugünün engelliler için çok önemli birgün olduğunun mesajını verdiler. Esenlerin yeni Kaymakamı Adil Karataş ve Esenler Belediye Başkanı Göksu, yürüyüş boyunca engellilerin yanında yer aldılar ve engelli yurttaşların tekerlekli sandalyelerinin kullanımına yardımcı oldular.
 
Üç Engelli derneğinin düzenlediği etkinlik Kadir Topbaş Kültür Merkezinde verilen kahvaltıda engellilerin ve belediye başkanının günün anlamını belirten konuşmalarla devam etti.
 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı