Esenler'de Dua Silivri'de Beddua

Esenler

Bir zamanlar ve uzun süre yere göğe sığdırılmayan, gerici yobaz, ABD taşeronu Fethullah Gülen, akıllarını başına almış gözüken yerel yöneticiler tarafından ve halkın desteği ile Silivri’de sanık sandaly

Esenler’de Dua Silivri’de Beddua
 
Bir zamanlar ve uzun süre yere göğe sığdırılmayan, gerici yobaz, ABD taşeronu Fethullah Gülen, akıllarını başına almış gözüken yerel yöneticiler tarafından ve halkın desteği ile Silivri’de sanık sandalyesine oturtuldu.     
 Biz söylemiştik, biz yazmıştık. Siz ise Fetullah Gülen Hoca Efendi Hz. diyerek Esenler meydanında methiyeler dizmiştiniz. Sizleri uyarmıştık, sizler bizim uyarılarımıza tepki koyarak “Anadolu’yu mayalayan ulvi insan, gönüllerin Sultanı” demiştiniz, vergilerimizle toplanan paralarla FETÖ vatan hainini, bu hain gibi ne kadar Atatürk ve cumhuriyet düşmanı varsa etkinlikler düzenleyerek övmüştünüz. Şimdi günah mı çıkarıyorsunuz?
 
 “Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu 15 Temmuz darbe girişiminden yargılanan askerlerin davasına Silivri’de katıldı” Esenler belediye başkanı ve ekibinin Silivri’de vatana sahip çıktığını manşet yapanlar, geçmişte, Esenler’de FETÖ’ya etkinlik yaptıranları yazamadığı haberin özeti şöyle…
 
Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu 15 Temmuz darbe girişiminden yargılanan askerlerin davasına katıldı. Silivri Ceza ve İnfaz Kurumu Yerleşkesi’nde gerçekleşen davada Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’den yargılanan 6 general ve 17 subayın verdiği ifadeleri dinledi.
 
Biz size demiştik… Siz bildiğinizi okumuştunuz. 
Göksu’nun, konuşması şöyle ‘’İçeride büyük tiyatro oyunları var. Her şeyin inkâr üzerine inşa edildiği gözlemliyoruz. FETÖ’nün ruhunda milleti ve vatanı inkâr etmek var. Türkiye’nin ne kadar zor bir mücadele ile karşı karşıya olduğunu görmek isteyenler böyle duruşmalara gelebilir. Sanki Türkiye’de FETÖ denen terör örgütü yokmuş, Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişimi olmamış, 249 şehit ve 2 bine yakın gazi olmamış, milyonlar sokağa çıkmamış gibi darbecilerde tavır var. Türkiye 40 yıllık süreç içerisinde FETÖ’nün, insanları dinle aldatarak bu topluma hangi talimatları verdiğini 15 Temmuz’da ve bu duruşmada gördük.”
 
 
Esenler Belediye Başkanı Göksu, “Bizim millet ve devlet olarak el birliği olmamız lazım. FETÖ’nün bu topraklarda 40 yıldır yapmış olduğu tahribatı hızlı bir şekilde ortadan kaldırıp önümüze bakmamız gerekmektedir. Millet, devlet el ele deyip 21’inci yüzyılımızı birlikte inşa etmeliyiz. Bu davalara gelip millet olarak oynanan tiyatroyu izlememiz gerekir. Bu Toprakları bir daha Allah adına ve kutsal değerler üzerine aldatmak isteyenler varsa bir daha onlara zemin oluşturmayacağız. Millet ve devlet işbirliği olmalıyız” diyerek sözlerini tamamladı. Sayın Göksu, şimdi size kim inanır?
 

 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı