Esenler'de Diribaş'ı Solcular Yalnız Bırakmadı

Esenler

24 Haziran’da yapılacak seçimler için 2. bölge CHP milletvekili adayı Mehmet Diribaş, Esenler’de seçim çalışmalarına katıldı, siyasi partilerin stantlarını gezdi, esnafl ziyaretinde bulundu.

Esenler’de Diribaş’ı Solcular Yalnız Bırakmadı
24 Haziran’da yapılacak seçimler için 2. bölge CHP milletvekili adayı Mehmet Diribaş, Esenler’de seçim çalışmalarına katıldı, siyasi partilerin stantlarını gezdi, esnafl ziyaretinde bulundu.
 
Yaklaşan 24 Haziran seçimleri için çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren CHP’nin İstanbul milletvekili adayları, gittikleri ilçelerde örgüt üyelerinin eşliğinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek desteklerini istemeye devam ediyor.
 
Sosyalistler Diribaş’ı yalnız bırakmadı
İstanbul 2. bölge CHP milletvekili adayı Mehmet Diribaş, Esenlerde bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlçe başkanının ilgisiz tavırları, partiden uzaklaştırmak için ayak oyunu yaptıkları, “biz buradayız, biz varız, sen olmasan da olur, biz devrimciyiz” dediler ve saha çalışmasında Diribaş’ı yalnız bırakmadılar. Diribaş ile dolaşan ve esnaf gezisine katılanlar, ilçe başkanına muhalif olan sol kanattı.Partililer, “Çalışmaya katılmayan ilçe başkanı kimin adamı, kime hizmet yapıyor?” diye kendi aralarında konuştular


Sol, sosyalist ekibin emekçileri, “Esenler ilçe başkanı, partilileri küstürmeye devam ediyor. Kendini kral zanneden ilçe başkanı, biraz cemaat, birazda tarikat varı takılıyor. Çalışma ekibi kuramamışlar, seçim çalışmaları kafası hiçbir şeye basmayan iki kardeşin tekeline bırakılmış.
 
İlçe Başkanı Ve Yönetimi Din İşleri İle Meşgul
Bunları gören partiye oy verme isteği olsa da vermez… Bunlar bir projeye, bir programa göre çalışmıyorlar, ilçe başkanının ve yönetiminin birgün sonrası için bir planları olmaz, birkaç kişiyi bulursa ezbere bir çalışma yaparlar. Hemşeri, din ve yandaş dayanışması içinde davranıyorlar. Partililerini ötekileştiren ilçe başkanı ve bazı yöneticilere birşey söylendiğinde, “git kime oy verirsen ver” diyerek partililerini ilçeden ve stantlardan kovuyorlar, azarlıyorlar. Seçimler için bir vitrin bile oluşturmamışlar, gençler ayrı havada. İnsan bıraz utanır, meclis üyesi elinde bayrakla vekil çalışmasına katkı sunarken, ilçe başkanı ve yönetimi din işleri ile meşgul. Bizler bu ilçe başkanına, bu düzen nemacılarına, bu rozet ve selfie sevdalılarına rağmen alanlarda olacağız. Çok çalışacağız” diyerek sitem ettiler.  

 


  • Çarşamba 40.3 ° / 27.3 ° Güneşli
  • Perşembe 37.7 ° / 26 ° Güneşli
  • Cuma 37.8 ° / 24 ° Güneşli