Esenler'de Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Esenler

Cumhuriyetimizin Kuruluşu’nun 94.yıl dönümü münasebetiyle. Dörtyol Cumhuriyet meydanında kurulan protokol’de Esenler ilçe Kaymakamı Hulusi Şahin, cumhuriyet bayramını kutlayan ve cumhuriyet değerlerinin

Esenler’de Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Cumhuriyetimizin Kuruluşu’nun 94.yıl dönümü münasebetiyle.  Dörtyol Cumhuriyet meydanında kurulan protokol’de Esenler ilçe Kaymakamı Hulusi Şahin, cumhuriyet bayramını kutlayan ve cumhuriyet değerlerinin önemini belirten bir konuşma yaptı.


Cumhuriyet'in kuruluşunun 94'üncü yıldönümü Esenler’de düzenlenen coşkulu törenle kutlandı. Havanın soğuk olmasına aldırış etmeyen ilçe sakinleri kutlamaların yapıldığı Cumhuriyet meydanını doldurdu. Törendeki konuşmaların ardından, şiir ve miniklerin verdiği konserle kutlama devam etti.
 
Bir gün öncesinde yapılan devlet töreninde Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı. Bugün yapılan Kutlama programı Esenler İlçe Kaymakamlığı nezdinde düzenlendi ve devlet törenine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Protokolde ilçe Kaymakamı Hulusi Şahin, Belediye başkanı Göksu, ilçe emniyet müdürü Cihat Dağdeviren, Milli eğitim müdürü Bayram Ercan, garnizon komutanı, şube müdürleri, pirim amirleri, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.  
 
İstiklal Marşı okunmasının ve saygı duruşunun ardından bir konuşma yapan Esenler ilçe Kaymakamı Hulusi Şahin, Halkımızın cumhuriyet bayramını kutlayan ve cumhuriyet değerlerinin önemini belirten bir konuşma yaptı.
Şahin, "Bugün bir olma coşkusunun zirveye çıktığı gün. Yönetim şekli olan Cumhuriyet, getirdiği çağdaş yaşamla Türk milletinin önünü açmıştır. Cumhuriyetimiz ve ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara karşı birlik ve beraberlik içinde tek yürek olmak zorundu olduğumuzu unutmamalıyız. Türkiye'nin güvenliği için fedakarca görev yapan güvenlik güçlerini selamlıyorum. Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun" dedi.




  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli