Esenler'de Çocuk parkı muhtarlık binası yapılıyor

Esenler

F. Çakmak Mahalle Muhtarlık binası için ruhsat alınmadan, gelişi güzel yapılan, üstelik çocuk parkına yapılan inşaata normal diyen Esenlerin bazı siyasi parti ilçe başkanları, bu duruma normal dedi. Bazı d

İBB’nin AKP'li gurup başkanı Esenler Belediye Başkanı Göksu, Esenler sondurak mevkiinde bulunan çocuk parkında yapımına başlattığı ruhsatsız inşaatın yerinin ve Esenlerin donatı alanlarını babasının malı imiş gibi peşkeş çekmesine kimse sesini çıkaramıyor.

KİM NE DERSE DESİN ESENLER AKP'NİN ESERİDİR 
AKP, zihniyeti evrimleşmedi, aynı kafa aynı zihniyet devam ediyor. Halkın ortak kullanım alanlarını babalarının malı imiş gibi kendi yandaşlarının yararına kullanıyor veya Esenlerin donatı alanlarını kimseye sormadan, yıllarca mecliste bir karar alınmasına gerek duymadan istediği alanı istedikleri şekilde kullanmaya devam ediyorlar. Önce Erzincan cemaatinden, muhafazakâr dincisi Mehmet Öcalan, devamında Adıyaman eşrafından Mehmet Göksu, merkezi hükümet destekli, “ben yaparsam yaparım size ne? Ben ne dersem doğrudur” dayatmacı anlayışları, şımarık birazda kibirleri sonucunda çarpık- çurpuk Esenleri ortaya çıktı. Yıllarca sattılar, yandaşlara kıyak çektiler. Esenlerin bugün yaşanılmaz bir hal almasının AKP'lilere göre tek sorumlusu  beyin hücreleri gelişmemiş, imar mevzuatından sınıfta kalmış zavallı CHP Esenler meclis üyeleri veya diğer muhalif partiler. AKP’lilere göre AKP eşrafının bugünkü, Esenlerin bu duruma gelmesinden hiç sorumlulukları yok!
 
Esenler Kaymakamı yapılan işlerden, çocuk parkının betona dönüşmesinden ya çok memnun yada memnun olmamasına karşılık birşeylerden korktuğundan olacak ki sessiz…Esenler kaderiyle baş başa değil, Esenlerin kaderini belirleyen İBB’nin AKP'li gurup başkanı Göksu, ile Esenler halkı baş başa bırakılmış. AKP cemaati Esenlerin yaşayanları ile kadercilik oynuyor.
 
Konuştuğumuz bazı siyasi parti ilçe başkanları: burası çocuk parkı, inşaatın ruhsatı yok ama kamu yararına, halk adına muhtarlık binası yapılıyor. Esenler’de boş yer yok, kamulaştırma rakamları yüksek. Fevzi Çakmak Mahalle muhtarlık binası kiradaydı çözüm yolu böyle ve iyi olmuş. Bu durumdan rahatsız değiliz” dediler.
Böyle muhalefete böyle başkan normal…
 

Bizde gazeteci olarak Göksu’ya ve siyasi partilerin tamamına, diyoruz “Fevzi Çakmak Muhtarlığını halkın zorlukla ulaşacağı yere değil hiç ulaşamayacağı bir yere taşımış olsaydınız daha iyi hizmet yapmış olacaktınız. Böyle bir siyası anlayışla, böyle bir muhalefetle Esenlerin geleceği Öcalan’la yazıldı, Göksu ile belirlendi…
Göksu’nun rakibi yok varsa yine kendi içinden birileri olduğu anlaşılıyor. Eeee... Ne diyelim KADER…


 

  • Cumartesi 29.7 ° / 20 ° Güneşli
  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli