Esenler'de CHP'nin Geçmişine verdi veriştirdi

Esenler

CHP’nin genel Başkanı Kılıçdaroğlu Peygamber soyundan geldiği söyleniyor yanı Yezit ’in akrabası olduğu iddia edilen genel Başkan Esenler’de yaptı yapacağını, en alasından CHP’nin geçmişine verdi

Bugün Esenler’de YCP’ye katılanlara rozetleri şatafatlı bir törenle takıldı… Yeniler eskilerin yanı yıllarca aşından, işinden ve eşinden zaman ayırarak eski CHP’ye yıllarını verenlerin YCHP’liler önüne geçti, bugün Esenler’de vefasızlık vardı, emeğe saygısızlık yapıldı. AKP’li, Akif emin Hüseyinoğluları: HZ Muhammet’in düsturu için CHP’ye katıldığını söyledi, Sevda Karakoyun- Av Dilek Yazan’ı ise ilk kez görenler şaşırdı.

Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmasında “CHP suç işledi, sütten çıkmış ak kaşık değil. Kabahati de oldu, kusuru da oldu. Başörtüsünü getirdik ülkenin birinci sorunu yaptık, senin başka derdin yok mu kardeşim” dedi geçmişte laiklik mücadelesi verenleri Esenler’de kültür salonuna gömdü...

 “ATATÜRKÇÜLERE KÜFREDENLERE ROZETLERİNİ TAKTILAR”

Rozet takma şölenine YCHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, il Başkanı Kaftancıoğlu, bölge Milletvekilleri ve taciz, tecavüz yapanların koruyucusu, abisi ilçe başkanı Ütebay protokolde yerlerini aldılar. Kirlilikleri yapanlara hesap sorma yerine aferin dediler. Yıllarca sola ve sosyal demokratlara, Atatürkçülere küfredenlere rozetlerini taktılar.

CHP’ye emek veren partinin emekçileri böyle dediler:  Yeni katılan 40- 50 kişiye eyvallah ama nedenlerini bilmediğimiz veya bilmedikleri 2 bine yakın üyenin ayrılışına sessiz kalanlara ve nedenlerini araştırmayanlara yazıklar olsun… Yüzleri kızarmadan protokolde yer alanlar ne yapmak istediklerini anlamış değiliz. Bizler bu partiye şölenle veya törenle katılmadık. İnandık, ilkelerine, adaletine güvendik ve gönüllü katılarak CHP’ye katıldık.
 
Hiçbir emeği olmayan, kim oldukları belli olmayan ve yarın ne yapacakları bilinmeyen bu yenilerin analarımız, babalarımız, atalarımız gibi yanı atadan partiliymiş gibi el üstünde tutulmalarını seyrettik. Sanki onlarla yıllarca emek vermiş,, onlar bizlere saldıranlar onlar değilmişler gibi el üstünde tutuluyorlar.  

1 Mayıslarda, emek mücadelesinde, hak arayışlarında bizlerle aynı coşkuyu yaşamış, aynı duyguları hissetmiş ve aynı derecede öfke duymuşlar gibi değerlendirilmesi kanımıza dokundu. Bu yeniler ilçe başkanlığı seçimlerinde, il seçimlerinde ve genel başkan seçimlerinde bizlerin kaderi olacaklar, onlar yığma, içeriye dönük seçimlere hazırlık için yapılan kayıtlardır. Onlar sandıklara sahip çıkmak için değil, şahsı çıkarlarına ve ilçe başkanına hizmet için var olduklarını göreceksiniz.

 CHP İstanbul’dan sadece 2019 yılında istifa edenlerin sayısı 10.987… kadıköy’den istifa edenlerin sayısı 400’e yakın. Bırakın bir yılda on bin kişinin istifa etmesini, on kişi bile istifa etse bu istifaların nedenlerini araştırmayan il başkanına ve Peygamber soyundan gelen genel başkana; bizlerin emeklerini yok saydıkları için yazıklar olsun” dediler

Sosyal medya ise böyle diyor…
 
********
  · 

6:33
Esenler ilçe yönetimi a politik insanlar bunlarla esenlerde bilinçli örgütlü bir mücadele verilemez
Derhal istifa etmeli yeni demokrat CHP bilincini almış sosyal demokrat adaylarla yoluna devam etmeli

 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli