Esenler'de CHP'den miting gibi açılış

Esenler

Sarıgül, “Bu toprakların en büyük düşmanı yoksulluk olmuştur. Fabrikalar birbir kapanıyor işsizlik artıyor, halkımız günden güne yoksullaşıyor. AVM’ler açılıyor ve zengin olduk diyorlar.

Esenler’de CHP’den miting gibi açılış

Cumhuriyet Halk Partisi Esenler Çiftehavuzlar Mahallesinde Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşan Milletvekili adayı Mustafa Sarıgül “Birbirine menfaat ağı ile bağlı olan partiler dağılır giderler ama merhamet ağı ile birbirine bağlanan CHP’liler dimdik ayaktadır” dedi.

Esenler Çiftehavuzlar Mahallesinde Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında Sarıgül, CHP eski ilçe başkanlarından Cemal Kaya, Şuayip Vardar, Ali Kılıç’ı ve Mahalle komisyon başkanını kürsüye çağırarak halkı el ele selamladılar. Yoğun katılımın olduğu açılış töreni bir miting havasında gerçekleşti.


AVM’ler açılıyor,  zengin olduk diyorlar
Sarıgül, “Bu toprakların en büyük düşmanı yoksulluk olmuştur. Fabrikalar birbir kapanıyor işsizlik artıyor, halkımız günden güne yoksullaşıyor. AVM’ler açılıyor ve zengin olduk diyorlar. Sokağa Mahalleye gittiğinizde durumun farklı olduğunu görmüyorlar. Halkımız aç, yoksul ve borçlu. AKP’nin 1. Yılı iyi 2. Dönemi kötü ve 3. Dönemi bitti, halkımızı da bitirdiler.  Keşke yoksulluk, adaletsizlik ve hırsızlıklar olmasaydı da halkımız bu sıkıntıları çekmeseydi bizler bunları değil de başka şeyleri söyleseydik.

CHP varsa halkımız için ve tüm siyasi partiler için var. Gelin hep birlikte CHP iktidarını ve Türkiye’nin yarınlarını bugünden kuralım. Yoksulluğu ortadan kaldıralım” dedi.



 



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli