Esenler'de Bir İndirim Rezaleti Daha

Esenler

Esenler'de bir zücaciye mağazanın açılışında indirim yapılınca müşteriler, virüsü dikkate almadan izdihama neden oldu.

Esenler'de bir zücaciye mağazanın açılışında indirim yapılınca müşteriler, virüsü dikkate almadan izdihama neden oldu. Aşırı karabalık nedeniyle mağaza önüne toplanan karabalık bir biriyle adeta yarıştı. Birçok müşterinin maskesini indirmesi ise cevrede geçenlerin tepkisine neden oldu.

Sabah erken saatlerde iş yeri önünde toplanan, çoğu kadın yüzlerce kişi, açılmasını bekledi. Aşırı kalabalık nedeniyle mağaza sahipleri, kadınları içeri gruplar halinde almaya çalıştı. Kadınların bir an önce içeri girme isteği, izdihama neden oldu. Mağaza girebilen kadınlar, ürünleri kucaklarını doldurdu.


Esenlerde Atışalan Caddesi üzerinde bugün açılışı yapılan bir zücaciye mağazasında indirim yapılacağını duyan vatandaş erken saatlerde mağaza önünde toplanmaya başladı. Kapıların açılmasıyla adeta bir biriyle yarışan müşteriler virüsü dikkate bile almadı.


Aralarında çocuklarında bulunduğu karabalık saatlerce mağaza önünde bekledi. Sorumsuzca davranan mağaza yetkilileri ise karabalık içerisinde başta çocuklar olmak üzere karabalık arasında patlamış mısır patlatarak ikramda bulundu.
  1. Şimdi yetkililere soruyoruz bu pandemi döneminde yapılan açılışlara neden izin veriliyor.
 
  1. Her türlü topluluğa ceza kesilirken insanlar düğün bile yapamazken bu sorumsuzluk nedir?
 
  1. Bu iş yerine ceza kesilecek mi kesilmeyecekse vatandaşa uyguladığınız muamele nedir?
 
  1. Bu kural tanımamazlık kimlere özgü?
 
  1. Görevini yapmayanlara cezai işlem uygulanacak mı?
 
Daha öncede bu ve benzeri haberler yaparak açıklama beklemiştik. Açıklama talebimizi bir daha yenileyerek bu sorumsuzluklara ceza verilecek mi? Cezasız mı kalacaklar? Yetkililerin bunu açıklamasını bekliyoruz.



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli