Tarih: 09.11.2017 17:42

Esenlerde Bayan Öğretmene silahlı saldırı

Facebook Twitter Linked-in

Esenlerde Bayan Öğretmene silahlı saldırı

Esenler ilçe Milli Eğitim İlçe Müdürlüğüne Siirt’ten 2 ay önce tayin olan bayan öğretmene silahlı saldırı düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre Esenler ilçe milli eğitim müdürlüğünde çalışan bayan öğretmen daha önce çalıştığı il Siirt’te evlenme teklifi aldığı C.Ö. evli olduğunu öğrenince teklifi geri çevirmiş. Bayan Öğretmen Siirt’ten tayinini istemiş ve Esenler ilçe milli eğitim müdürlüğüne tayin olmuş. Saldırgan C.Ö. bayan öğretmenin Esenler ilçe milli eğitim müdürlüğünde çalıştığını öğrenince sabah 08.45 de mesai saatleri ile birlikte içeri girdi. C.Ö. bayan öğretmeni boş bir odaya alarak tartıştı. Sözlü ve sinkaflı sözlerin ardından saldırgan C.Ö çalışan öğretmenin odada rehin aldı. C.Ö silahına davranarak çalışan memurların oda kapısının içeri girmesini engellemek için kapının arkasına dolapları yığdı.

Bayan öğretmenin imdat çığlıklarına atmasına duyan hizmetli çalışanlar, bu esnada diğer çalışan memurlara haber verdi. İlçe milli eğitim müdürlüğünde çalışan cesur bir personel camı kırarak odanın içerisine girdi. Saldırgan C.Ö personeli görünce silahına davranarak bayan öğretmene 2 el ateş etti. Silah tutukluk yaparak ateş almadı. Cesaret örneği gösteren personel saldırgan C.Ö. üstüne atladı. Bu arada saldırgan C.Ö. çalışan cesur personele silahını doğrultarak  iki el ateş etti. Silah bu sefer de silah ateş almadı. Cesaret örneği gösteren personel ile diğer çalışan memurlar müdahale etmesi sonucunda saldırganı etkisiz hale getirildi.
Olay yerine gelen Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri saldırganı soruşturma yapmak için emniyet müdürlüğüne götürdüler. Halen soruşturmanın devam ettiği belirtiliyor.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —