Esenler'de AKP Üye Kaydı Yapıyor CHP Bağlama Çalıyor

Esenler

Cumhuriyet Halk Partisi Esenler İlçe Başkanlığı bağlama ve gitar kursu için kolları sıvadı. Bundan sonra memleket meseleleri, halkın sorunları bağlamayla çözülecek. Artık bundan sonra 6 tele sahip olan ve altı

Esenler’de AKP Üye Kaydı Yapıyor CHP Bağlama Çalıyor
 
Cumhuriyet Halk Partisi Esenler İlçe Başkanlığı bağlama ve gitar kursu için kolları sıvadı. Bundan sonra memleket meseleleri, halkın sorunları bağlamayla çözülecek. Artık bundan sonra 6 tele sahip olan ve altı okla eşleşen gitarların atası klasik gitarla siyaset şekillenecek.
 
CHP Esenler İlçe Başkanlığı 24 Haziran seçimlerinde uzun süre ayakta çalışmalarından dolayı, ayaklarındaki ve beyinlerindeki yorgunluğu atmak için “BAĞLAMA VE GİTAR” çalacaklar ve bu sosyal aktivite ile halka mesaj verecekler. Bakalım AKP’liler siyasi çalışmaları beceremedikleri Esenler’de bu yolu deneyecekler mi?
 
CHP Esenler alan çalışmalarını boş verdiler. Onların ne oya nede üyeye ihtiyaçları var. AKP Esenler’de oya ve üyeye ihtiyacı olmadığı halde, meydanda hemen hemen hergün stant kuruyor üye kaydı yaparak propaganda yapıyorlar. CHP Esenler ilçesi ülke meselelerine uzak, halkın sorunlarına duyarsız kadrolarla “bağlama ve gitara” umut bağlayarak hem kendilerini hem il başkanlarını, parti büyüklerini ve Esenleri “Bakın biz çalışıyoruz” algısı yaratarak her zamanki gibi uyutacaklar.
 
“Bak Kardeşim, Bak ey Esenler’deki CHP’liler”
Esnaf kepenk kapatıyor. Emekli perişan, laik eğitim mezara gömüldü, okulların durumu rezalet, öğretmenler çaresiz, müfredat “cihat” ilan etmiş, AKP'nin hukukçusu Prof. Zafer Üskül, “Anayasada Atatürk ilke ve inkılaplarına gerek yok' diyor. Bunlar bağlama çalıyor…
 
CHP Bu Kadrolarla Esenlerde Bir Meclis Üyesi Alırsa Şükretsin
Sağlık ticarileşmiş, gençlik madde bağımlısı olmuş, Esenler stadyumu elimizden alınmış. Esenler’deki binalar en yüksek vergilere tabi tutulmuş, işsizlik, yoksulluk, açlık almış başını gidiyor. Doların ateşi yakıyor, kavuruyor, hergün bir iflas yaşanıyor. Memleket yangın yerine dönmüş, trafik keşmekeş, neresinden tutarsan tut elinde kalan bu güzelim ülkemde CHP Esenler ilçe başkanı ve yönetimi dört duvar arasına sıkışmış SMS ile sosyal aktivite dediği bağlamaya bağlayacak sizleri…
 
Bu Kadrolarla CHP’nin Erimesini Engelleyemezsiniz
CHP bu kadrolarla Esenlerde bir meclis üyesi alırsa şükretsin, 30 bin oy alabilirse başarı kabullensin. Onların ajandasında halk yok, hukuk yok, adalet yok, sorunları bilmiyorlar, sorunlara çare yok. Onların ajandasında BAĞLAMA var!!! CHP doların ateşi ile yanmıyor, beceriksiz yöneticilerinin işgüzarlığı ile hergün eriyor. CHP’yi kutuplara götürseniz, tüm buzullarla üstünü örtseniz bile bu kadrolarla erimesini engelleyemezsiniz.
 
Bizlerde bu garip duruma, bu talihsiz aktiviteye katkı olsun diye: “Bağlamamın düğümü İsterler öldüğümü. Sağ yanım yastık ister. Sol yanım sevdiğimi diyerek katkımızı sunuyoruz.


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli