Esenler'de 2.Seçim Bölgesi Geçersiz Oyları Sayılıyor

Esenler

Esenler’de 31 Mart Yerel Seçim'indeki geçersiz sayılan oyların yeniden sayılmasına il seçim kurulu karar verdi. Esenler 1. Seçim bölgesi geçersiz oy sayımı tamamlandı, bugün 2. Seçim bö

Esenler’de 2.Seçim  Bölgesi Geçersiz Oyları Sayılıyor
 
Esenler’de 31 Mart Yerel Seçim'indeki geçersiz sayılan oyların yeniden sayılmasına il seçim kurulu karar verdi. Esenler 1. Seçim bölgesi geçersiz oy sayımı tamamlandı, bugün 2. Seçim bölgesi oyların sayımına başlandı.
 
Esenler’de 1. Bölge geçersiz oy sayımı sonuçları hakkında CHP PM Üyesi- İzmir Mv ve Esenler’deki seçimlerle sorumlu olan Mehmet Ali Çelebi ilçe seçim kurulunda açıklamada bulundu.
 
Çelebi, “AKP’nin geçersiz oylara yaptığı itiraz sonucu Esenler 1. Bölgede geçersiz oy sayımı tamamlandı. 454 sandıkta 5963 geçersiz oyun sayımı sonucunda AKP’nin hanesine 183- CHP’nin hanesine 44 oy, ayriyeten SP’ ye üç oy yazıldı.
 
Bugün ise daha önce sayılmama kararı alınan Esenler 2. Seçim Bölgesinin geçersiz oylarının sayımına saat 11.00 itibari ile başlandı.
Esenler’de her iki seçim bölgesine sayılacak geçersiz oyların AKP’ye yazılacak olan oy oranının 250’yi geçmeyeceğini söyleyebilirim Her ne yaparsalar yapsınlar aradaki farkı istatistik olarak kapatamazlar” dedi.

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı