EsenlerZabıtasından Acil Kan'a' Destek

EsenlerZabıtasından Acil Kan

Esenler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, Kızılay'ın acil kan bağışı çağırısına kayıtsız kalmayarak Kızılay'a kan bağışında bulundu.

EsenlerZabıtasından “Acil Kan’a” Destek
 
Esenler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, Kızılay'ın acil kan bağışı çağırısına kayıtsız kalmayarak  Kızılay'a kan bağışında bulundu.
 
Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, iki gün önce Kızılay'ın stoklarında kan azaldığı ve bağış çağrısı üzerine harekete geçen Esenler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelleri, kan bağışında bulundu.
 
 ZABITA DA HAREKETE GEÇTİ 
 
 Esenler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanları da bir sosyal sorumluluk örneği sergileyerek harekete geçti. Zabıta ekipleri ‘kan bağışı hayat kurtarır’ diyerek, Kızılay’ın Dörtyol Meydanı’nda bulunan kan bağışı noktasına giderek, kan bağışında bulundular. 
 
148 YILLIK TARİHİNDE REKOR
 
 Kızılay’ın destek çağrısına çok hızlı bir şekilde yanıt veren vatandaşlar, bir günde 13 bin 241 ünite kan bağışı aldı. On binlerce vatandaşın kan bağışına desteği sayesinde, 148 yıllık Kızılay tarihinin en yüksek kan bağışı rekoru kırıldı.  Kızılay’ın kan stokunun 20 bin ünitenin altına düştüğü için verilen ‘kırmızı alarm’ kaldırıldı.






  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli