Esenler siyaseti hareketlendi

Esenler siyaseti hareketlendi

Oruçreis Mahallesi’ndeki parkın yıkımı Esenler siyasetini hareketlendirdi. Başkan Göksu’nun bölgede yapılacak çalışmalarla ilgili Esenler’deki siyasi Partisi İlçe Başkanlarına 28 Haziran Pazartes


Oruçreis Mahallesi’ndeki parkın yıkımı Esenler siyasetini hareketlendirdi. Başkan Göksu’nun bölgede yapılacak çalışmalarla ilgili Esenler’deki siyasi Partisi İlçe Başkanlarına 28 Haziran Pazartesi günü bilgi vereceği öğrenildi.

Esenler Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte Oruçreis Mahallesi’nde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları Esenler siyasetini hareketlendirdi. Mahalle sakinlerinin çalışma alanında kalan Oruçreis Parkı’nın yıkılmasını protesto etmesi üzerine CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Esenler’e gelerek vatandaşları dinledi.

Daha sonra Esenler’deki siyasi parti İlçe Başkanlarının desteğiyle parkın içerisine kurulan çadır emniyet güçlerinin anında müdahalesiyle kaldırıldı. Bunun üzerine mahalle sakinleri parklarının yıkılmaması için imza kampanyası başlattı.

Göksu bilgi verecek

Esenler Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte Oruçreis Mahallesi’nde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmalarının yanlış ve eksik bilgiler nedeniyle provoke edildiğini düşünen Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’dan önemli bir adım geldi. Göksu, 28 Haziran Pazartesi günü Esenler’deki siyasi parti İlçe Başkanlarıyla bir araya gelerek, bölgede yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verecek.

Siyasi Parti İlçe Başkanları olağanüstü toplanma kararı aldı

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun 28 Haziran Pazartesi günü Esenler’deki siyasi parti İlçe Başkanlarıyla bir araya geleceğini açıklamasının ardından Esenler siyaseti daha da hareketlendi. Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan’ın çağrısı üzerine siyasi parti ilçe başkanları 24 Haziran Perşembe günü saat 16.00 da olağanüstü toplanma kararı aldı.


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı