Esenler meclisinin ve CHP'lilerin umurunda değil 9 Eylül

Esenler meclisinin ve CHP

Esenler Belediye meclisinin Eylül ayı ikinci birleşimine “mala” çökme tartışması gündem oldu, Esenler halkının meseleleri, 9 Eylül anması güme gitti.

Meclisin Kadrolu konuşmacıları tamamen dedikodu üzerine kurgulanmış konuşmalar yaptılar. Özellikle meclisin kadrolu konuşmacılarından Ömer Çetinkaya, muhalefetin her sözüne cevap yetiştireceğim diye olur olmaz konuşmalarıyla herkesi yordu.

Bir diğer kadrolu konuşmacılarından cemaatleşmiş CHP’nin yapışık ikizleri, aynı memleketin çocukları, düzenin iyileri “her şeyi bilen, her konuya maydanoz olan” Kemal Şahin’i, Cafer Turna’sı anmaya utandılar 9 Eylül İzmir’in kurtuluşunu, partilerinin kuruluşunu.
Halbuki Atatürk anıtına bir güzel çelenk sunmasında şov yapan Turna, mecliste AKP’lilerden bir saldırı gelir diye sustu.

 


FESLİ KADİR’E AYIP ETMİŞ OLACAKLARDI
Konuşmamakla iyi yaptılar, konuşmuş olsalar rezil ederlerdi o anlamlı tarihi. Eğer bu konuya girmiş olsaydılar Fesli Kadir’e ayıp etmiş olacaklardı. Bunu bildikleri için bu konuya girmediler çünkü bu konulara girmiş olsalardı ilçe başkanlarının kadeh kaldırarak “Atamızı rahmetle “anıyoruz sözüne ayıp etmiş olacaklardı. O sözleri sarfeden CHP’nin fesli kadirine saygıda kusur etmiş olurlardı.  
Halbuki Esenlerin yığınla sorunu var, halk perişan, kiralar alabildiğine yüksek, okullarda kıyamet kopuyor, elektrik faturaları, ulaşım gibi yığınla mesele varken bunlar düşmüş mal, mülk peşine, kimin hangi mala nasıl çöktüğünü ellerinde olmayan bilgisizce ve belgesiz konuşuyorlar.  
Konuşmaları gereken gündem maddelerinde yer alan cemaat üniversiteleriyle yeni protokol anlaşmalarına tepki koymaları, cemaat, tarikat kokan anlaşmalara bir söz etmeleri beklenendi.  Karşı çıkmaları ise neden bu cemaat üniversiteleri işin içinde hep varlar, neden İlçe hututları içinde olan Yıldız Teknik üniversitesi işin içine hiç girmiyor.  
   
Konuşmalıydılar Esenler Belediyesi Sizler İçin Çalışıyor pankartlarını. Akıllı Şehir Esenler, ilçe halkına hayatı kolaylaştıran teknolojiler söylemlerinin palavra olduğunu. Yürek ister Göksu Hazretlerine söz söylemek, salladığı projelerini eleştirmek.
  

Maşallah böyle meclise- Maşallah böyle 9 Eylül’ü anmaya utanan CHP’li üyelere!!!

 

  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli