Esenler meclisinde kıyamet koptu – AKP'liler birbirine girdi

Esenler meclisinde kıyamet koptu – AKP

Esenler Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısında, CHP’li Şahin’le AKP’li Çetinkaya’nın yılışık ve gündemdeki konuları sulandıran karşılıklı hareketlerine tahammül edemeyen AKP’li Aziz Damar&r

Esenler Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı tam bir rezillikle başladı, kavgayla bitti. Esenler meclisini izleyen yerel basın mensupları ve dinleyici sıralarında oturanlar halkın ve Esenlerlilerin sorunlarının gündeme gelmesini beklerken, siyasi partilerin şovmenlerinin siyasi ağabeylerine nasıl yaranacağının kavgasını seyretti.

“KOYUN KAVAL” DİNLER GİBİ DİNLEYEN MECLİS ÜYELERİ
Meclis CHP’nin kara cahili, görgüsüz zavallısı Kemal Şahin’in 7 nolu rapor üzerine zırvalamasıyla zıvanadan çıktı, Şahin’in konuşmasında elde ettiği malzeme ile AKP’li Ömer Çetinkaya’nın amiyane tabirle dalga geçmesiyle meclis tiyatroya döndü. Meclis başkanının bile kontrolü kaybettiği, meclis üyelerinin şaşırdığı, CHP ve İyi partili meclis üyeleri gibi birçok meclis üyesinin “Koyun kaval” dinler gibi dinlediği, bazı üyelerin ise şaşkınlık içinde olduğu Esenler belediye meclisi Şubat ayı 2. oturumu evlere şenlikti. Olan Esenlere ve halkımıza  oluyor.
Evlere şenlik meclis öyle gerildi ki en sonunda bu yolları beraber yürüyen AKP’lileri birbiriyle kavgaya tutuştu. Çetinkaya ile Aziz Damar belgide bir daha birbirlerine selam vermeyecek kadar ileri giden sözlü - sazlı kavgayı yaptılar.  


Çokbilmiş, partisine ve Esenler halkına ihanet yapan CHP’li Şahin birazdan…


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli