Esenler dışarı attı, Bayrampaşa sahip çıktı

Esenler dışarı attı, Bayrampaşa sahip çıktı

Esenler Belediyesi, Meclis Kararı ile Kızılay Esenler Şubesi’ne tahsis ettiği yeri geri alırken, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydır ise belediyenin katkılarıyla yaptırdıkları Kızılay Bayrampaşa Şubesi’nin yeni yerinin

 
Kızılay Bayrampaşa Şubesi yeni yerinde hizmete girdi. Kızalay’ın Yenidoğan Mahallesi Kiraz Sokak’taki yeni merkezinin açılışı, siyaset, spor, sanat ve iş dünyasından birçok davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi. 



Açılışa Kızılay Genel Başkan Vekili Kerem Kınık, Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, AKP Milletvekili Fatma Benli, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, Bayrampaşa Müftüsü İzzet Şener, AKP Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu ve Kızılay Bayrampaşa Şubesi Başkanı Okan Aysu ile birlikte davetliler katıldı.
Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, AKP Milletvekili Fatma Benli ve diğer davetliler açılış kurdelesini birlikte keserek, Kızılay’a Bayrampaşa Şubesi’ne yine güzel hizmetler yaparak başarılı çalışmalar dilediler.

Açılış töreni sonrası Kaymakam Canbaba ve Belediye Başkanı Aydıner, pasta keserek yeni merkezin hayırlı olmasını dilediler. 



Kızılay Bayrampaşa Şube Başkanı Okan Aysu yaptığı konuşmada, “Yeni şube merkezimizin açılışına katılan herkese çok teşekkür ediyor ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.





  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı