Esenler 'de Millet ittifakı genişliyor- AKP eriyor

Esenler

Yeniden Refah Partisinin dün yapılan 2. Olağan kongresine Millet İttifakının (CHP hariç) bileşenlerinin hemen hemen tamamı kongre salonunda yan yana fotoğraf verdi. Yeniden Refah Partisini bileşenlere dahil etmek için el ele ve

Dün Esenler’de Yeniden Refah Partisinin 2. Olağan kongresi yapıldı. Kongre salonu renkli fotoğrafların bir araya gelmesi ve yan yana oturan siyasi ilçe başkanlarının samimi bozları, Yeniden Refah Partisinin üyelerinin sloganları salonda şenlik havası estirdi.

SALONDA RÜZGAR CUMHUR İTTİFAKINDAN YANA DEĞİLDİ
Kongre salonuna, İYİ Parti ilçe Başkanı Ş. Ömer Kara, Gelecek Partisi ilçe Başkanı Mustafa Kaplan, Demokrat Parti İlçe Başkanı Satılmış Kandemir’le birlikte girdiler ve en ön sıralarda yan yana oturarak kulis yaptılar.   Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın damadı Mehmet Altınöz salona girmesiyle coşku zirveye ulaştı. Esenler AKP İlçe başkanı Umut Özkan ise ne alabilirim, kimleri etkileyebilirim düşüncesiyle salona geldi ama salonda esen rüzgar Cumhur ittifakından yana değildi.   
 
YENİDEN REFAH AKP ’YE DEĞİL BİLEŞENLERE YEŞİL IŞIK YAKTI GİBİ
Kongre Salonunda ve salon dışında konuştuğumuz Yeniden Refah Partililer, iktidara tepkili olduklarını, iyi yönetilemeyen Türkiye ve yorulan iktidarın artık değişmesi gerektiğini söylediler. Bazı Refahlılar,” İYİ Parti büyüyor, CHP yerinde sayıyor, DEVA ve Gelecek Partileri atağa geçmiş, Saadet Partisi şöyle böyle. YENİDEN Refah Partisini görmeyenler, görecekler, görsünler, biz varız ve dengeleri biz allak bullak edeceğiz. Yani aritmetikler yarın bir iş birliği, el birliği ve ittifak ortaklığı olacağını, bu ortaklığın çok büyük olacağını ama AKP ’ile değil bileşenlerle olacağını şimdiden gösteriyor” dediler.
 



 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli