Esenler 'de Furkan Emlak ve Gayrimenkul Ofisi Açıldı

Esenler

Esenlerin girişimci iş insanlarından Veysel Cengiz, İstanbul caddesi üzerinde Furkan Emlak ve Gayrimenkul ofisini açtı. Ofisin hizmete açılışı törenine siyasiler, işadamları, STK’lar ve vatandaşlar yoğun katıl

Furkan Emlak ve  Gayrimenkul  ofisinin açılış törenine, Esenlerin Siyasi Parti İlçe Başkanlarından AK Parti ilçe Başkanı Umut Özkan ve ilçe teşkilatı herkesten önce geldi. Daha sonra İYİ Parti ilçe Başkanı Ş. Ömer Kara ve Gelecek Partisi ilçe Başkanı Mustafa Kaplan artından Demokrat Parti İlçe Başkanı Satılmış Kandemir’in gelmesiyle AKP’lilerin moralleri bozuldu. İyi Parti ilçe Başkanı Kara’nın yaptığı esprilerden sonra ortam yumuşadı ve açılış programı normale döndü.

Furkan Emlak ve  Gayrimenkul  Danışmanlığı Emlak Bürosunun açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra masalara servisler açıldı ve katılımcılara mini bir kokteyl sunumu yapıldı.  Kurdele kesiminden sonra açılışa katılan Siyasiler ve Sivil toplum kuruluşları başkanları hayırlı olsun dileklerinden bulundular.

Furkan Emlak ve  Gayrimenkul  Danışmanlığı Emlak Bürosunun sahibi girişimci iş adamı  Veysel Cengiz,  “Esenler ilçemiz nüfus olarak günden güne büyüyor ve vatandaşlar ikamet edebilecekleri yer bulma konusunda sıkındı çekiyor. Tabii ki her büyüme yanında birçok sorunu da getiriyor, Bizler bu sıkıntıları ve olabilecek sorunları bir nebze olsun gidermek, halkımıza yardımcı olmak için böyle bir girişim yolu ile hizmet ediyoruz. Bakınız yalnız Esenlerin nüfusu büyümüyor, Esenler ‘de ve Türkiye’de emlak sektörü günden güne büyümeye devam ediyor.

İstanbul’un Esenler hemen hemen en büyük İlçesi  olması ile birlikte hız kazanan sektöre yeni bürolar eklenmesi gerekiyor. Bizler ’de Furkan Emlak ve  Gayrimenkul  ofisimizi hizmete açtık.  Çalışmalarımıza başladığımız yeni yerimizde her türlü Gayrimenkul Danışmanlığı hizmeti veriyoruz.

Emlakçılık sektöründe katkı sağlayacaklarını ifade eden iş adamı Veysel Cengiz,   “Esenlerimiz her geçen gün katma değeri artan bir şehir haline geldi. Emlak ve  Gayrimenkul  olarak yeni büromuzu açtık. Güzel işlere imza atacağız” diye konuştu.