Esenler Trabzonlular Derneği Kurtuluşa Hazır.

Esenler Trabzonlular Derneği Kurtuluşa Hazır.

Trabzon’ un kurtuluş yıl dönümü etkinliklerini günün anlam ve manasına uygun şekilde kutlama hazırlıkları yapmaktayız.

 

 

 

 

 

 

www.7-24esenlerhaber.com

Esenler Trabzonlular Derneği yönetim kurulu, başkan Zeki Yılmaz başkanlığında toplanarak önümüzde ki günlerde yapacakları faaliyetleri enine, boyuna tartıştılar. Dernek başkanı Zeki Yılmaz, toplantıdan sonra gazetemize açıklamalarda bulundu.

Yılmaz, “İyi bir yönetim kurulumuz var, hepsi çalışkan ve proje bazında görüşlerini yönetim kuruluna sunuyor, ben de sunulan projeleri değerlendiriyorum. Önümüzdeki günlerde birçok etkinliğe imza atacağız. Genel ve yereldeki tüm gelişmeleri her toplantıda değerlendirerek üstümüze düşeni yapmaya gayret ediyoruz. Esenler’ de yaşıyoruz. Esenlerliler gibi hemşerilerimde maddi manevi sıkıntılar çekmektedir. Bu, sorun ülke sorunudur.”

“Tüm değerlendirmeleri yaparak, bazı hemşerilerimize bir nebze de olsa katkılar sunmaktayız. Üniversitede okuyan hemşerilerimizin çocuklarına giyecek konusunda yardımlar yapılması kararında birleşdik..Bazı şehit ailelerine de lojistik destekler sunacağız. Bunu yanı sıra sosyal etkinliklerimiz devam etmektedir. Dernek binamızda kemençe ve horon kursları vermekteyiz. Bir de Trabzon’ un kurtuluş yıl dönümü etkinliklerini günün anlam ve manasına uygun şekilde kutlama hazırlıkları yapmaktayız. Siyasetin neresindesiniz? Derseniz, dernekler siyaset yapmamalı, bütün siyasi partilere aynı mesafede olmalı. Vatanını, ülkesini seven bir anlayışla çalışmalarını yapmalıdır. Biz de bu anlayışla hareket ettiğimize inanarak bütün siyasilere eşit yaklaşma gayeti içindeyiz. Esenler adına yapılan her doğruyu överken, yapılan yanlışları da bir sivil toplum örgütü başkanı olarak eleştirmek, en doğal hakkımızıdır.” Dedi.



  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 38.5 ° / 26.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı