Esenler Tekkeköylüler Kongrelerini Yaptı

Esenler Tekkeköylüler Kongrelerini Yaptı

Esenler'de kurulan Tekkeköyü Derneği ilk kongresini yaparak çalışmalarına başladı. Birlik Mahallesi'nde gerçekleşen kongrede Özcan Büyük tüm üyelerin oylarını alarak başkanlığa seçildi.


Esenler Tekkeköylüler Kongrelerini Yaptı
 
Esenlerde kurulan Tekkeköyü Derneği ilk kongresini yaparak çalışmalarına başladı. Birlik Mahallesi'nde gerçekleşen kongrede Özcan Büyük tüm üyelerin oylarını alarak başkanlığa seçildi.
 
Birlik Mahallesi'ndeki dernek merkezinde yapılan kongrede. Divan Başkanlığını SADEF Başkanı Yıldıray Baş, Divan Başkan Yardımcılığını Şükrü Şahin, Divan Kâtipliğini ise Mustafa Fidan yaptılar.
 

SADEF Başkanı yıldıray Baş,  “Esenler Tekkeköylüler derneğinin tüm Samsunlulara, Tekkeköylülere hayırlı olmasını diliyorum. Yapılan bu olağan kongrede burada bulunan hemşerilerimin gözünde ve yüreklerinde heyecan, coşku ve hizmet aşkı görüyorum. Burada başarının temellerini attınız, sizleri kutluyorum. Kurulan bu derneğimizle Samsunlulara, Tekkeköylülere daha iyi hizmetler yapacağınıza yürekten inanıyorum, derneğimizde görev alan arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.
 

Esenler birleşik esnaf ve sanatkârlar odası başkanı Şükrü Şahin ise” ayni yörenin, ayni toprağın insanları olarak, sizlere büyük görevler düşmektedir. Görev ve sorumluluk anlayışı içinde davranarak önce Samsunumuzu sonra Tekkeköy’ümüzü en iyi şekilde temsil etmenizdir. Sizler Tekkeköylü gibi davranarak, Karadeniz’imizin tüm güzelliklerini ülke insanına tanıtmalısınız. Yapacağınız tüm çalışmalarda yanınızda olacağım, üstüme düşen ne varsa yapmaya hazırım” dedi.
 

Esenler Tekkeköy’ü Derneğinin ilk kongresinde Başkanlığa seçilen Özcan Büyük” beni ve yönetim kurul üyelerimi bu göreve laik görerek onurlandıran siz değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bundan sonra laf değil iş yaparak, birlikte elimizi taşın altına koyarak çalışmalıyız. Derneğimizi büyüterek, kültürümüzü İstanbullularla buluşturmalıyız. Birbirimizin ayağına basmadan günden güne büyüyerek derneğimizin örnek derneklerden biri olması için çalışmalıyız. Sizlerden isteğim bu kadar la sınırlı değil derneğimize kendiniz kayıt oldunuz, artık sıra eşlerinizde ve çocuklarınızda onları da derneğimize kayıt yaptırarak çağdaş dernekçiliğimizi herkese göstermenizi istiyorum” dedi.
 

Samsun Tekkeköylüler sosyal yardımlaşma ve dayanışma Derneği 2014–2017 yılı yönetim ve denetim kurulu.
 
Yönetim Kurulu Asil
 
1- Özcan Büyük                                                Denetim kurulu
 
2- Abdullah Bodur                                           1-  Serdal Büyük    
 
3- Kemal İdik                                                  2-   Levent Bodur
 
4- Burak şahin                                                3-  Levent Gelen
 
5- Yavuz Kiper
                                 Üst Kurul Delegeleri
                               
                                1-    Özcan Büyük
                                2-    Şükrü Şahin
                                3-    Sezgin Gümüş
                                4-    Ender Kazancı
                                5-    İbrahim Alper
                                6-    Adem yazıcı
 
 
 
 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı